Сирна паска від Ярославського Володимира

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2022
Ще довоєнний рецепт сирної паски - тож за необхідністю замінюйте інгредієнти та насолоджуйтеся смаком!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Зерновий сир 9%300 г
Яєчні жовтки3 шт
Вершки 20%100 г
Цукор30 г
Вершкове масло50 г
Білий шоколад50 г
Родзинки або цукати50 г
Кокосова стружка1 ст.л.
Мигдаль1 ст.л.
Додати в список покупок

Рецепт приготування сирної паски від Ярославського ВОлодимира

1. Сир важливо на самому початку віджати, щоб позбавимося від зайвої вологи.

2. Сир, жовтки, вершкове масло, цукор і вершки кладемо в сотейник, і добре пробиваємо блендером в кремову масу. Якщо немає блендера тоді попередньо сир треба протерти через сито. Процес, звичайно, трудомісткий.

3. Ставимо сотейник на плиту і інтенсивно помішуючи доводимо суміш до появи перших «бульбашок», але не кип’ятимо, а відразу знімаємо з вогню. Не бійтеся, що суміш стала рідкою – це нормально.

4. Додайте білий шоколад прямо в гарячу суміш і розмішую лопаткою до розчинення.

5. Додайте попередньо бланшовані родзинки, кокосову стружку і, за бажанням, ваніль та мигдаль. Взагалі, мигдаль часто зустрічається в рецептах, а стружка дуже до смаку – дає аромат і текстуру. Ваніль можна не додавати – виріб і так дуже ароматний і пахне класно!

6. В форму кладете марлю (форма стоїть вузьким краєм вниз). І висипаєте всю теплу ще суміш, трохи ущільнюєте ложкою, складаєте на краю марлі нагору і кладете невеликий прес, наприклад, 300г крупи на тарілку, щоб зайва рідина стікала і ставлю в холодильник на добу або мінімум з вечора до ранку.

7. Вранці прикрашаєте білим шоколадом, цукатами, горіхами і взагалі чим ваша душа забажає. Зберігаємо в холодильнику 3-4 дні накривши плівкою.

Поради:
1. Можна робити і без білого шоколаду- буде ніжнішою і меньш солодкою.

2. Вершки можна замінити на сметану 20%.

3. Якщо нема родзинок кладіть сухофрукти або цукати.

4. Курагу краще не класти, тому що з сиром вона дає металевий присмак.

5. Робите без родзинок – збільште трохи цукру.

6. Горіхи можна змінювати за бажанням.

Смачного!

Читайте також:

Домашня паска – класичний рецепт від Євгена Клопотенка

Всі рецепти на Великдень 2022

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами
Глазур для паски – простий рецепт


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці