ГОТУЄМО З НАМИ
Полуничний суп із шампанським
Як приготувати заливний пиріг з полуницею і сметаною
- Пшеничне борошно викладаємо в глибоку тарілку. Додаємо шматочки охолодженого вершкового масла і ретельно розминаємо масло з борошном до утворення крихт (або подрібнюємо борошно з маслом в блендері).
- Додаємо цукор і яйце, ретельно перемішуємо.
- Тепер з’єднуємо тісто в один шар, трохи розминаючи його. Загортаємо тісто в харчову плівку і кладемо в холодильник на 30 хвилин.
- Тим часом, потрібно приготувати сметанну заливку. До сметани додаємо борошно, цукор і ванільний цукор. Вбиваємо інші яйця і ретельно перемішуємо.
- Свіжу полуницю розрізаємо навпіл, якщо вона занадто велика – на 4 частини.
- Тісто розподіляємо по дну і бортах форми і наколюємо виделкою. Викладаємо шматочки полуниці і заливаємо ягоди сметаною заливкою.
- Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо пиріг з полуницею до готовності тіста та заливки близько 50 хвилин.
ГОТУЄМО З НАМИ
Простий рецепт медовика зі сметанним кремом