Холодні і гарячі закуски на Новий рік 2018


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Які закуски варто приготувати до новорічного столу 2018 - дивіться в нашій добірці рецептів

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Гарячі закуски на Новий рік 2018

Жюльєн по-домашньому

Складові:

  • Шинка- 100 г
  • Куряче філе – 300 г
  • Печериці – 100 г
  • Сир – 150 г
  • Борошно – 1 ст.л.
  • Масло вершкове – 1 ст.л.
  • Олія – ​​50 г
  • Сметана – 500 г
  • Сіль за смаком

Читайте як приготувати Жульєн по-домашньому

Картопляний гратен від Єлизавети Глинської

Складові:

  • Молоко – 300 мл
  • Вершки – 200 мл
  • Картопля – 500 г
  • Сир – за смаком
  • Мускатний горіх – за смаком
  • Часник – за смаком
  • Сіль за смаком

Читайте як приготувати Картопляний гратен

Курячий шашлик в горіховому маринаді

Складові:

  • Філе курки (курячі грудки) – 1000 г
  • Горіхи (будь-які) – 150 г
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт
  • Олія – ​​50 мл
  • Часник, головка – 050 шт
  • Помідори (для соусу) – 300 г
  • Кінза (для соусу) – 30 г
  • Базилік (для соусу) – 30 г
  • Чилі (для соусу) – 0.50 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • Часник – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Цукор – за смаком

Читайте як приготувати Курячий шашлик в горіховому маринаді

Бринза в клярі

Складові:

  • Бринза – 100 г
  • Яйця – 2 шт
  • Борошно – 30 г
  • Рослинна олія – ​​30 г
  • Зелень – 25 г
  • Бальзамічний оцет – 15 мл
  • Оливкова олія – ​​20 мл

Читайте як приготувати Бринзу в клярі

Лаваш з сулугуні та зеленню (фото)

Складові:

  • Сулугуні – 150 г
  • Лаваш – 1шт
  • Зелень (петрушка, базилік, кріп) – на смак

Читайте як приготувати Лаваш з сулугуні та зеленню

Холодні закуски на Новий рік 2018

Рулет з шпинату

Складові:

  • Шпинат – 400 г
  • Помідори – 2 шт
  • Борошно – 560 г
  • Яйця – 6 шт
  • Сир (9%) – 200 г
  • Тиква -600 г
  • Пармезан – 200 г
  • Тыква – 600 г
  • Часник – 1 зубчик
  • Цибуля – 1 шт
  • Лимон – 1 шт
  • Мускатний горіх – 2 г
  • Чорний мелений перець – 9 г
  • Сіль – 30 г
  • Рослинна олія – ​​100 мл
  • Вершкове масло – 20 г
  • Чебрець – 2 гілочки
  • Розмарин – 2 гілочки
  • Куркума – 5 г
  • Базилік (сушений) – 1 г
  • Сливки (20%) – 125 мл

Читайте як приготувати Рулет з шпинату 

Паштет з курки з яблучно-гірчичним желе

Складові:

  • Куряча грудка – 1 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • Вершкове масло – 4 ст.л.
  • Яблучний сік (без м’якоті) – 200 мл
  • Желатин – 10 г
  • Чорний перець горошком – 2 шт
  • Лавровий лист – 2 шт
  • Запашний перець – 3 шт
  • Зернова гірчиця – 2 ст.л.
  • Суміш перців – за смаком
  • Соєвий соус – за смаком
  • Розмарин чи чебрець – за смаком
  • Сіль за смаком

Читайте як приготувати Паштет з курки

Мариновані печериці на швидкоруч

Складові:

  • Печериці свіжі – 200 г
  • Перець чорний (або суміш перців) – 5 шт
  • Гвоздика – 5 шт
  • Kавровий лист – 2 шт
  • Сіль екстра – 0.50 ст.л.
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Оцет яблучний – 3 ст.л.
  • Вода – 500 мл

Читайте як приготувати Мариновані печериці

Кошики з пармезану з манго і куркою

Складові:

  • Пармезан – 200 г
  • Куряча грудка (відварна або запечена) – 150 г
  • Манго – 1 шт

Читайте як приготувати Кошики з пармезану



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Гаряче меню: що з’їсти, щоб зігрітися
Текіла: секрети мексиканського напою
Як приготувати домашній майонез (відеорецепт)
Заварний крем з молока: як варити?
Домашній майонез за 1 хвилину
Що приготувати на щедрий вечір 13 січня
Вареники з сюрпризом — традиційне ворожіння на старий Новий рік
Обряди і ворожіння по їжі на Старий Новий рік
Старий Новий рік: святкове меню
Різдво 2018: що приготувати в Святвечір і 7 січня
Птах на Різдво: індичка, качка, гусак
Випічка на Різдво 2018: 3 ідеї
Як приготувати кутю
Що приготувати на Різдво 2018: святкове меню з 12 страв


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити