День святого Валентина: сніданок у ліжко

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День Святого Валентина
14 лютого увесь світ відзначає День святого Валентина, мабуть, найромантичніше свято. Smachno.ua пропонує вам почати святкування Дня закоханих з самого ранку, а саме зі сніданку в ліжку
Зберегти в кулінарну книгу

Коктейль «Ніжність»

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Виноградний сік (червоний) — 150 мл
  • Нектар з апельсину й обліпихи — 5 ст.л.
  • Питний йогурт — 100 мл

 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Змішуємо всі інгредієнти, наливаємо в келих і подаємо.

Читайте також: Ідеї романтичної вечері на День Святого Валентина


Салат «Amore»

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Апельсини— 1 шт.
  • Морква — 0,5 шт.
  • Яблуко — 0, 5 шт.
  • Селера (подрібнена) — 2 ст.л.
  • Фісташки — 1 ст.л.
  • Родзинки — 1 ст.л.
  • Сметана — 60 мл
  • Сіль— за смаком

 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

У апельсинів зрізаємо верхівку і ложкою акуратно (щоб не пошкодити шкірку) виймаємо м’якоть.

Яблуко очищаємо від шкірки. Моркву і яблуко натираємо на крупній тертці.

М’якоть апельсина нарізаємо кубиком і змішуємо з морквою, яблуком, подрібненими горішками, пропареними родзинками і селерою.

Заправляємо салат сметаною і сіллю і викладаємо в «вазочки» зі шкірки апельсинів.


Банани з беконом

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Банани — 1 шт.
  • Бекон — 150 г

 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Банани нарізаємо спочатку уздовж, потім поперек так, щоб вийшли шматочки 5 см в дину і 2, 5 см завтовшки.

Бекон розрізаємо на три частини і в кожну замотуємо смужки банана. Згортаємо їх рулетом і обсмажуємо на пательні до золотистого кольору. Подаємо гарячими.


Картопля з печерицями

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Картопля (невелика) — 4 шт.
  • Печериці (шляпки) — 8 шт.
  • Базилік (рублений) — 1 ч.л.
  • Рослинна олія — 1 ч.л.
  • Базилік (листочки) — за смаком

 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Картофель отвариваем на пару в течение 20 минут. После снимаем с него кожуру и разрезаем поперек на три части.

Смешиваем рубленый базилик, растительное масло, соль и обваливаем в получившейся смеси картофель и очищенные шляпки шампиньонов.

Нанизываем на шампур кусочек картофеля, шампиньон, опять кусочек картофеля и запекаем в разогретой до 200 ºС духовке в течение 20 минут. Готовый картофель украшаем листочками базилика и подаем.


Марципанова валентинка

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Мигдаль — 40 г
  • Цукрова пудра— 70 г
  • Ликер — 0, 5 ч.л.
  • Білок —1 ст.л.
  • Борошно — 75 г
  • Вершкове масло— 50 г
  • Цукор (пісок) — 2,5 ст.л.
  • Розпушувач— 0, 25 ч.л.
  • Мелений імбир— 0,5 ч.л.
  • Харчовий барвник (червоний) — за смаком
  • Пелюстки чайної рози — за смаком
  • Молоко концентроване — 1 ст.л.

 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Для приготування марципанової маси обдаємо окропом мигдаль, просушуємо, подрібнюємо (дуже дрібно), з’єднуємо з цукровою пудрою (30 г), білком і лікером. Масу ретельно вимішуємо і ставимо в прохолодне місце на 24 години.

Розтираємо розм’якшене масло з цукром і змішуємо з марципановою масою.

Борошно просіваємо, з’єднуємо з розпушувачем і додаємо в суміш. Замішуємо тісто, загортаємо його в поліетилен і ставимо в холодильник на 2 години. Після, не виймаючи тісто з поліетилену, розгортаємо в пласт товщиною 5 мм.

Вирізаємо формочками сердечка і випікаємо печиво в духовці 10 хвилин при температурі 180 ° С. Готовому печиву даємо охолонути.

Цукрову пудру, що залишилася, змішуємо з концентрованим молоком, додаємо барвник і фарбуємо нею сердечка. Тарілку посипаємо пелюстками троянд, викладаємо зверху сердечка і подаємо.


Чай «Пряний»

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Чай чорний листовий — 1 ч.л.
  • Гвоздика — 4-5 шт.
  • Мед — 2 ч.л.
  • Лимонний сік — 0,5 ч.л.
  • Апельсиновий сік — 1 ч.л.
  • Вода — 230 мл
  • Апельсинова цедра — 0,5 ч.л.

 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Змішуємо листя чаю, апельсинову цедру і гвоздику. Доводимо до кипіння воду. Заливаємо гарячою водою (125 мл) суміш чаю, цедри і гвоздики і даємо настоятися протягом 5 хвилин.

Проціджуємо рідину в чашку, додаємо решту води і мед. Коли мед повністю розчиниться, додаємо сік лимона і апельсина. Подаємо гарячим.


Кава з морозивом і вершками

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Мелена міцна кава — 2 ч.л.
  • Ванільне морозиво — 100 г
  • Шоколадний сироп— 1 ст.л.
  • Збиті вершки — 1 ст.л.
  • Шоколад — за смаком

 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Каву насипаємо в кавник, заварюємо окропом і доводимо до кипіння. Потім знімаємо з вогню, даємо настоятися 5 хвилин і охолоджуємо.

У келихи викладаємо морозиво, заливаємо шоколадним сиропом і наливаємо каву. Зверху викладаємо збиті вершки і посипаємо їх тертим шоколадом.

Читайте также: Що приготувати на романтичну вечерю: 3 варіанти меню

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Новорічні страви з ананасом: 5 рецептів
Як приготувати крабові палички в домашніх умовах
Прикрашаємо ялинку: смачні ідеї
10 несподіваних порад приготування курки
Меню на Новий рік у стилі 90-х
Зимове меню: 5 рецептів страв, що зігрівають
Як прикрасити новорічний стіл 2019 — кращі ідеї
Що приготувати з заморожених овочів: ТОП-5 оригінальних рецептів
Вегетаріанське меню на Новий рік 2019
Бюджетне меню для новорічного столу 2019
Салати: 5 класичних рецептів
Меню на Новий рік 2019: що приготувати для дітей
Що приготувати із хека: 5 рецептів
Як прикрасити торт: 5 оригінальних ідей
Різдвяний піст 2018: календар харчування

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт гранатового браслета с говядиной, рецепт приготовления гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной, состав гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной
Гранатовий браслет: 5 варіацій салату
быстрые закуски на новый год 2019, рецепты быстрых закусок на новый год, рецепты быстрых закусок, новогодние быстрые закуски,тарталетки с ананасами и сыром, канапе с брынзой, жареные креветки по чесночным соусом, рулетики из лаваша и крекеры с авокадо и помидорами
Швидкі закуски на Новий рік 2019