Випічка до Дня святого Валентина

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиДень Святого Валентина
Ніжний бісквіт, класичний торт або тертий пиріг? Що спечете ви своїм коханим на це свято?
Зберегти в кулінарну книгу

Бісквітний рулет за 10 хвилин

Інгредієнти:

  • борошно – 110 г;
  • цукор – 80 г;
  • яйця – 4 шт.;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • джем абрикосовий – за смаком;
  • вершкове масло – за смаком;
  • цукрова пудра – за смаком.

 

Спосіб приготування

Яйця збиваємо з дрібкою солі. Порційно додаємо цукор. Не перестаючи збивати, поступово всипаємо змішане з розпушувачем борошно. Деко вистилаємо пергаментом і змащуємо його вершковим маслом. Виливаємо на пергамент тісто та ставимо в розігріту до 200 ° С на 5-6 хвилин. Готовий бісквіт виймаємо з духовки і, поки він гарячий, не знімаючи з пергаменту, згортаємо в рулет, щоб тісто набуло форми. Даємо рулету охолонути. Розгортаємо рулет, знімаємо пергамент і змащуємо бісквіт джемом. Загортаємо рулет. При подачі посипаємо рулет цукровою пудрою.

Торт Захер

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 120 г;
  • яйця – 6 шт.;
  • борошно – 80 г;
  • гіркий шоколад – 120 г;
  • цукрова пудра – 100 г;
  • абрикосовий джем – 100 г;
  • рослинна олія – 100 г.

 

Спосіб приготування

Розтоплюємо на водяній бані шоколад з маслом, добре перемішуємо. Відокремлюємо білки від жовтків. Продовження рецепта читайте тут.

Тертий пиріг з сиром і варенням

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 200 г;
  • борошно – 4 ст. л.;
  • яйця – 2 шт.;
  • цукор – 120 г;
  • кисломолочний сир – 700 г;
  • цукор – 150 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • манка – 2-3 ст. л.;
  • ванілін – за смаком;
  • варення – 150 г.

 

Спосіб приготування

Масло перетираємо з борошном, додаємо соду, яйця і вимішуємо тісто до тих пір, поки воно не буде прилипати до рук. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Горіховий бісквіт з грушево-рисовою начинкою

Інгредієнти:

  • цукор – 340 г;
  • борошно – 60 г;
  • волоські горіхи (мелені) – 40 г;
  • желатин – 28 г;
  • рис – 150 г;
  • молоко – 1 л;
  • пюре грушеве – 500 г;
  • яйця – 4 шт;
  • вершки – 250 мл;
  • джем абрикосовий – 100 г.

 

Спосіб приготування

Жовтки ретельно відділяємо від білків і збиваємо з половиною порції цукру за допомогою міксера на максимальній швидкості. З білками проробляємо те ж. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Домашні торти: 7 рецептів

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками