Бісквітний рулет за 10 хвилин
Інгредієнти:
- борошно – 110 г;
- цукор – 80 г;
- яйця – 4 шт.;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- джем абрикосовий – за смаком;
- вершкове масло – за смаком;
- цукрова пудра – за смаком.
Спосіб приготування
Яйця збиваємо з дрібкою солі. Порційно додаємо цукор. Не перестаючи збивати, поступово всипаємо змішане з розпушувачем борошно. Деко вистилаємо пергаментом і змащуємо його вершковим маслом. Виливаємо на пергамент тісто та ставимо в розігріту до 200 ° С на 5-6 хвилин. Готовий бісквіт виймаємо з духовки і, поки він гарячий, не знімаючи з пергаменту, згортаємо в рулет, щоб тісто набуло форми. Даємо рулету охолонути. Розгортаємо рулет, знімаємо пергамент і змащуємо бісквіт джемом. Загортаємо рулет. При подачі посипаємо рулет цукровою пудрою.
Торт Захер
Інгредієнти:
- вершкове масло – 120 г;
- яйця – 6 шт.;
- борошно – 80 г;
- гіркий шоколад – 120 г;
- цукрова пудра – 100 г;
- абрикосовий джем – 100 г;
- рослинна олія – 100 г.
Спосіб приготування
Розтоплюємо на водяній бані шоколад з маслом, добре перемішуємо. Відокремлюємо білки від жовтків. Продовження рецепта читайте тут.
Тертий пиріг з сиром і варенням
Інгредієнти:
- вершкове масло – 200 г;
- борошно – 4 ст. л.;
- яйця – 2 шт.;
- цукор – 120 г;
- кисломолочний сир – 700 г;
- цукор – 150 г;
- яйця – 3 шт.;
- манка – 2-3 ст. л.;
- ванілін – за смаком;
- варення – 150 г.
Спосіб приготування
Масло перетираємо з борошном, додаємо соду, яйця і вимішуємо тісто до тих пір, поки воно не буде прилипати до рук. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Горіховий бісквіт з грушево-рисовою начинкою
Інгредієнти:
- цукор – 340 г;
- борошно – 60 г;
- волоські горіхи (мелені) – 40 г;
- желатин – 28 г;
- рис – 150 г;
- молоко – 1 л;
- пюре грушеве – 500 г;
- яйця – 4 шт;
- вершки – 250 мл;
- джем абрикосовий – 100 г.
Спосіб приготування
Жовтки ретельно відділяємо від білків і збиваємо з половиною порції цукру за допомогою міксера на максимальній швидкості. З білками проробляємо те ж. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.