Тістечка до Дня святого Валентина

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиДень Святого Валентина
Порадуємо наших коханих ніжними тістечками?
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вершкове масло100 г
Яйця6 шт.
Какао225 г
Смородиновий джем240 г
Сода24 г
Борошно800 г
Цукор550 г
Сметана600 мл
Йогурт100 мл
Цукрова пудра200 г
Лимонна кислота2 г
Ванільний цукор4 г
Крохмаль12 г
Кава мелена7 г
Сік апельсина50 мл
Ром20 мл
Вершки100 мл
Вода200 мл
Желатин15 г
Додати в список покупок

Як приготувати тістечка до Дня святого Валентина

  1. Готуємо тісто. Яйця збиваємо з цукром і ставимо їх на парову баню. Додаємо порізане кубиками вершкове масло кімнатної температури та перемішуємо. Додаємо джем і перемішуємо. Додаємо соду та знову перемішуємо.
  2. Знімаємо суміш з парової бані. У тісто додаємо половину борошна, какао та перемішуємо. Додаємо борошно та вимішуємо тісто до консистенції щербета. Залишаємо на 5 хвилин.
  3. Розкачуємо тісто в ковбаску та розрізаємо на 9 частин. Розкачуємо кожну в корж товщиною 2,5-3 мм.
  4. Випікаємо коржі по 4 хвилини при температурі 200 ° C. Обрізаємо нерівні краї коржів і охолоджуємо їх до кімнатної температури.
  5. Готуємо крем. Відціджуємо сметану від сироватки протягом 1 години. Змішуємо цукрову пудру, ванільний цукор, лимонну кислоту та крохмаль.
  6. Додаємо суміш до йогурту та збиваємо міксером протягом 1 хвилини. Змішуємо зі сметаною, накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник до формування тістечок.
  7. Готуємо просочення. Заварюємо каву, охолоджуємо і проціджуємо. Додаємо до кави сік апельсина, ром і перемішуємо.
  8. Готуємо глазур. Желатин розчиняємо у воді кімнатної температури і залишаємо на 10-15 хвилин. Какао розчиняємо у воді. У сотейнику змішуємо вершки і воду з какао, додаємо цукор і перемішуємо.
  9. Гріємо суміш, поки не піде пар, а потім знімаємо з вогню. Додаємо желатин, перемішуємо і охолоджуємо до температури тіла.
  10. Дошку застилаємо пергаментом і змащуємо шаром крему товщиною 1 мм. Кладемо корж і просочуємо його. Наносимо шар крему товщиною 5 мм. Таким чином формуємо весь десерт. Верхній корж кремом не змащуємо.
  11. Ставимо десерт в холодильник на 1,5 години.
  12. Потім заливаємо його глазур’ю і залишаємо при кімнатній температурі на 1 годину. Розрізаємо пласт на тістечка і прикрашаємо шоколадними листям.

ГОТУЄМО З НАМИ
Київське тістечко – рецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками