Тістечка до Дня святого Валентина

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертыДень Святого Валентина
Порадуємо наших коханих ніжними тістечками?
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вершкове масло100 г
Яйця6 шт.
Какао225 г
Смородиновий джем240 г
Сода24 г
Борошно800 г
Цукор550 г
Сметана600 мл
Йогурт100 мл
Цукрова пудра200 г
Лимонна кислота2 г
Ванільний цукор4 г
Крохмаль12 г
Кава мелена7 г
Сік апельсина50 мл
Ром20 мл
Вершки100 мл
Вода200 мл
Желатин15 г
Додати в список покупок

Як приготувати тістечка до Дня святого Валентина

  1. Готуємо тісто. Яйця збиваємо з цукром і ставимо їх на парову баню. Додаємо порізане кубиками вершкове масло кімнатної температури та перемішуємо. Додаємо джем і перемішуємо. Додаємо соду та знову перемішуємо.
  2. Знімаємо суміш з парової бані. У тісто додаємо половину борошна, какао та перемішуємо. Додаємо борошно та вимішуємо тісто до консистенції щербета. Залишаємо на 5 хвилин.
  3. Розкачуємо тісто в ковбаску та розрізаємо на 9 частин. Розкачуємо кожну в корж товщиною 2,5-3 мм.
  4. Випікаємо коржі по 4 хвилини при температурі 200 ° C. Обрізаємо нерівні краї коржів і охолоджуємо їх до кімнатної температури.
  5. Готуємо крем. Відціджуємо сметану від сироватки протягом 1 години. Змішуємо цукрову пудру, ванільний цукор, лимонну кислоту та крохмаль.
  6. Додаємо суміш до йогурту та збиваємо міксером протягом 1 хвилини. Змішуємо зі сметаною, накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник до формування тістечок.
  7. Готуємо просочення. Заварюємо каву, охолоджуємо і проціджуємо. Додаємо до кави сік апельсина, ром і перемішуємо.
  8. Готуємо глазур. Желатин розчиняємо у воді кімнатної температури і залишаємо на 10-15 хвилин. Какао розчиняємо у воді. У сотейнику змішуємо вершки і воду з какао, додаємо цукор і перемішуємо.
  9. Гріємо суміш, поки не піде пар, а потім знімаємо з вогню. Додаємо желатин, перемішуємо і охолоджуємо до температури тіла.
  10. Дошку застилаємо пергаментом і змащуємо шаром крему товщиною 1 мм. Кладемо корж і просочуємо його. Наносимо шар крему товщиною 5 мм. Таким чином формуємо весь десерт. Верхній корж кремом не змащуємо.
  11. Ставимо десерт в холодильник на 1,5 години.
  12. Потім заливаємо його глазур’ю і залишаємо при кімнатній температурі на 1 годину. Розрізаємо пласт на тістечка і прикрашаємо шоколадними листям.

ГОТУЄМО З НАМИ
Київське тістечко – рецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці