Як приготувати торт на День святого Валентина
- Готуємо тісто. Соду гасимо в сметані. Відокремлюємо білки яєць від жовтків: білки збиваємо з цукром, потім додаємо жовтки. Змішуємо зі сметаною, туди ж додаємо згущене молоко, какао та борошно.
- Тісто добре розмішуємо, виливаємо в застелену промасленим пергаментом роз’ємну форму, ставимо в холодну (!) духовку і випікаємо близько 30 хвилин при температурі 180 ° C.
- Коржу, який у нас вийшов, даємо охолонути. Виймаємо корж з форми та розрізаємо його впоперек ще на 3-4 коржа. Кожну частину змащуємо кремом.
- Готуємо крем. Масло, згущене молоко, какао змішуємо та збиваємо до пишності.
- Готуємо глазур. Сметану, цукор, какао змішуємо та варимо 5 хвилин на маленькому вогні, постійно помішуючи.
- Покриваємо зверху торт глазур’ю.
ГОТУЄМО З НАМИ
Більше шоколаду: ТОП-3 рецепти шоколадного торта