Страви на День матері

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День матері
Якщо ви не знаєте, що приготувати для ваших мам у цей день, то ми з радістю допоможемо
Зберегти в кулінарну книгу

Салат Цезар

Інгредієнти:

  • куряча грудинка – 120 г;
  • помідори чері – 30 г;
  • салат (айсберг і ромен) – 80 г;
  • пармезан – 20 г;
  • анчоуси в олії – 3 шт.;
  • лимон – 50 г;
  • часник – 10 г.

 

Спосіб приготування

Курячу грудинку маринуємо в суміші із лимонного соку, дрібно порізаного часнику, солі, перцю і готуємо в духовці. Готове філе охолоджуємо та нарізаємо тонкими довгими скибочками. Часник, жовток, анчоуси, сир (частину), оливкову олію і Вустерський соус перемішуємо вінчиком до отримання однорідної маси. Продовження рецепта читайте тут.

М’ясне карпаччо з винним соусом

Інгредієнти:

  • м’ясо для карпаччо — 1,2 кг;
  • цибуля ріпчаста — 1-2 шт.
  • каперси — 2-3 ч. л.;
  • оливкова олія — ½ склянки;
  • цибуля-скорода — 3 ч. л.;
  • винний оцет — 2 ст. л.;
  • сіль, перець – за смаком;
  • цедра лимона.

 

Спосіб приготування

Нарізаємо м’ясо вздовж волокон довгастими шматочками та відбиваємо так, щоб воно злегка просвічувало. Викладаємо його на блюдо і, накривши кришкою або поліетиленом, ставимо в холодильник. Цибулю і часник обполіскуємо та дрібно нарізаємо, каперси обсушуємо. Часник змішуємо з оливковою олією. М’ясо за годину до подачі до столу приправляем сіллю і перцем, поливаємо олією з часником, прикрашаємо цибулею і лимонною цедрою.

Для більш пікантного смаку карпаччо перед подачею можна полити винним оцтом.

Запечена картопля з грибами

Інгредієнти:

  • гриби гливи – 100 г;
  • вершкове масло – 70 г ;
  • цибуля – 50 г;
  • картопля – 6 шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • сіль – за смаком;
  • перець – за смаком;
  • розмарин – за смаком.

 

Спосіб приготування

Картоплю розрізаємо вздовж на дві частини. Кожну частину нарізаємо впоперек, притримуємо пальцями, щоб вона не розпалася. Викладаємо картоплю у форму на пергамент, змащуємо вершковим маслом. Солимо, перчимо та додаємо розмарин. Зубчик часнику розчавлюємо плоскою частиною ножа та кладемо до картоплі. Продовження рецепта читайте тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рагу з грибами
Їжа в школу
Що приготувати школяреві в школу на обід
Ланч-бокс: ідеї
Що готувати на Горіховий Спас
Горіховий Спас – рецепти
Маковей рецепти – що приготувати
Коржі на Маковея – кращі рецепти
Що приготувати на Медовий Спас
Харчування у Петрів піст 2019
Що можна і що заборонено їсти в Петрів піст
Сніданок на День матері
Рецепти шашлику
Страви на вогнищі
Що приготувати на Пасху

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками