Страви на День матері

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День матері
Якщо ви не знаєте, що приготувати для ваших мам у цей день, то ми з радістю допоможемо
Зберегти в кулінарну книгу

Салат Цезар

Інгредієнти:

  • куряча грудинка – 120 г;
  • помідори чері – 30 г;
  • салат (айсберг і ромен) – 80 г;
  • пармезан – 20 г;
  • анчоуси в олії – 3 шт.;
  • лимон – 50 г;
  • часник – 10 г.

 

Спосіб приготування

Курячу грудинку маринуємо в суміші із лимонного соку, дрібно порізаного часнику, солі, перцю і готуємо в духовці. Готове філе охолоджуємо та нарізаємо тонкими довгими скибочками. Часник, жовток, анчоуси, сир (частину), оливкову олію і Вустерський соус перемішуємо вінчиком до отримання однорідної маси. Продовження рецепта читайте тут.

М’ясне карпаччо з винним соусом

Інгредієнти:

  • м’ясо для карпаччо — 1,2 кг;
  • цибуля ріпчаста — 1-2 шт.
  • каперси — 2-3 ч. л.;
  • оливкова олія — ½ склянки;
  • цибуля-скорода — 3 ч. л.;
  • винний оцет — 2 ст. л.;
  • сіль, перець – за смаком;
  • цедра лимона.

 

Спосіб приготування

Нарізаємо м’ясо вздовж волокон довгастими шматочками та відбиваємо так, щоб воно злегка просвічувало. Викладаємо його на блюдо і, накривши кришкою або поліетиленом, ставимо в холодильник. Цибулю і часник обполіскуємо та дрібно нарізаємо, каперси обсушуємо. Часник змішуємо з оливковою олією. М’ясо за годину до подачі до столу приправляем сіллю і перцем, поливаємо олією з часником, прикрашаємо цибулею і лимонною цедрою.

Для більш пікантного смаку карпаччо перед подачею можна полити винним оцтом.

Запечена картопля з грибами

Інгредієнти:

  • гриби гливи – 100 г;
  • вершкове масло – 70 г ;
  • цибуля – 50 г;
  • картопля – 6 шт.;
  • часник – 1 зубчик;
  • сіль – за смаком;
  • перець – за смаком;
  • розмарин – за смаком.

 

Спосіб приготування

Картоплю розрізаємо вздовж на дві частини. Кожну частину нарізаємо впоперек, притримуємо пальцями, щоб вона не розпалася. Викладаємо картоплю у форму на пергамент, змащуємо вершковим маслом. Солимо, перчимо та додаємо розмарин. Зубчик часнику розчавлюємо плоскою частиною ножа та кладемо до картоплі. Продовження рецепта читайте тут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Медові млинці
Рагу з грибами
Їжа в школу
Що приготувати школяреві в школу на обід
Ланч-бокс: ідеї
Що готувати на Горіховий Спас
Горіховий Спас – рецепти
Маковей рецепти – що приготувати
Коржі на Маковея – кращі рецепти
Що приготувати на Медовий Спас
Харчування у Петрів піст 2019
Що можна і що заборонено їсти в Петрів піст
Сніданок на День матері
Рецепти шашлику
Страви на вогнищі


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці