Пісний борщ з грибами та квашеною капустою
Складові:
- Буряк — 120 г
- Капуста квашена — 60 г
- Сушені білі гриби — 15 г
- Цибуля — 30 г
- Морква — 15 г
- Борошно — 5 г
- Олія — 25 г
- Томатна паста — 25 г
- Перець горошком
- Лавровий лист
- Зелень петрушки
- Сіль
Як приготуват пісний борщ
- Білі гриби добре промиваємо і відварюємо до тих пір, поки вони не стануть м’якими. Квашену капусту, моркву, цибулю і буряк шинкуємо соломкою і пасеруємо. В кінці додаємо борошно.
- Готові овочі заливаємо грибним бульйоном, додаємо томатну пасту, перець і лавровий лист. Гриби нарізаємо, обсмажуємо в олії, кладемо в борщ і варимо його ще 30 хвилин.
- Варений буряк натираємо на тертці, додаємо в борщ перед закінченням приготування і доводимо його до кипіння.
При подачі посипаємо борщ зеленню петрушки.
Пісні голубці
Складові:
- Риба – 120 г;
- Рис – 40 г;
- Морква – 25 г;
- Цибуля – 25 г;
- Томатний сік – 100 мл;
- Капуста за смаком ;
- Лавровий лист за смаком;
- Вода за смаком;
- Сіль за смаком;
- Перець за смаком;
- Кріп за смаком
Продовження рецепта читайте тут
Картопля в часниковому соусі
Складові:
- Картопля – 10 шт .;
- Соняшникова олія – 0,5 склянки;
- Часник – 6 часточок;
- Сіль – 2 ч. л.
Рецепт приготування
- Очищену картоплю промити і осушити рушником. Кожну картоплину розрізати навпіл.
- Більшу половину олыъ розігріти на сковороді і обсмажити картоплю до золотавого кольору.
- Потім приготувати часниковий соус. Для цього часник розтерти з сіллю, додати 2 столові ложки соняшникової олії і розмішати.
- Підсмажену картоплю полити часниковим соусом.