Пісні цукерки
Складові:
- Фініки – 100 г;
- Курага – 100 г;
- Чорнослив – 100 г;
- Мигдаль – 100 г;
- Волоські горіхи – 100 г;
- Мед – 3 ст. л .;
- Лимонний сік – 1 ч. Л .;
- Кокосова стружка – за смаком
Продовження рецепта читайте тут
Картопля в часниковому соусі
Складові:
- Картопля – 10 шт .;
- Соняшникова олія – 0,5 склянки;
- Часник – 6 часточок;
- Сіль – 2 ч. л.
Рецепт приготування
- Очищену картоплю промити і осушити рушником. Кожну картоплину розрізати навпіл.
- Більшу половину олії розігріваємо на пательні і обсмажуємо картоплю до золотавого кольору.
- Потім готуємо часниковий соус. Для цього часник розтираємо з сіллю, додаємо 2 столові ложки соняшникової олії і розмішуємо.
- Підсмажену картоплю поливаємо часниковим соусом.
Ікра бурякова
Складові:
- Цибуля – 1 шт .;
- Морква -1 шт .;
- Буряк – 3-4 шт ..;
- Олія – 100 г;
- Томатна паста, розведена водою – 0,5 склянки;
- Сіль за смаком
Рецепт приготування
- Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупній тертці. Все обсмажити в олії до золотистого кольору.
- Після додати натерттий на тертці свіжий буряк. За п’ять хвилин до готовності додати сіль за смаком і томатну пасту.