Яблучний глінтвейн
Складові:
- Вино червоне сухе 500 мл
- Яблука 1 шт
- Свіжий імбир 2 см
Як приготувати яблучний глінтвейн
Яблука нарізаємо скибочками, очищений імбир натираємо на дрібній тертці. Складаємо все в каструлю, додаємо спеції, сік і цедру лимона. Заливаємо фрукти вином і додаємо мед. Продовження рецепта читайте тут.
Глінтвейн з білим вином
Складові:
- Вино біле сухе 500 мл
- Цукор 6 ст.л.
- Мед 2 ст.л.
- Апельсини 6 шт
- Лимон 2 шт
- Палички кориці 4 шт
Як приготувати білий глінтвейн
З лимонів і апельсинів знімаємо цедру, а з самих фруктів вичавлюємо сік. У каструлі змішуємо вино, цедру, мед і прянощі. Нагріваємо до 80-90 ° С, не доводячи до кипіння. Щоб дізнатися рецепт глінтвейну повністю, читайте тут.
Міцний глінтвейн з медом та ромом
Складові:
- Вино напівсолодке червоне 150 мл
- Чорний ром 30 мл
- Мед 1 ст.л.
- Апельсин 1 шт
Як приготувати глінтвейн з медом
Мед, ром і вино змішуємо і прогріваємо, не доводячи до кипіння. Додаємо скибочку апельсина, наколотий бутонами гвоздики, і корицю. Рецепт глінтвейну з ромом читайте за посиланням.
Безалкогольний глінтвейн
Складові:
- Виноградний сік 200 мл
- Мед 50 мл
- Палички кориці 2 шт
- Гвоздика 3 шт
Як приготувати безалкогольний глінтвейн
У келих для глінтвейну викладаємо мед, палички кориці, пару бутонів гвоздики і скибочки цитрусових. Продовження рецепта читайте тут.
Глінтвейн в яблуці
Складові:
- Вино червоне сухе 750 мл
- Апельсин 0.50 шт
- Яблуко 0.50 шт
Як приготувати глінтвейн в яблуках
Вино переливаємо в каструлю, додаємо інші інгредієнти, перемішуємо. Доводимо до кипіння і варимо на слабкому вогні 15-20 хвилин. Даємо трохи охолонути, додаємо мед, перемішуємо. Повністю рецепт читайте тут.
ГОТУЄМО З НАМИ
Пий, поки гаряче: готуємо грог, пунш, сидр і глінтвейн