Ароматні яблука в клярі
Складові:
- Яблуко – 3 шт .;
- Цукор – 150 г;
- Борошно – 120 г;
- Вершки (15%) – 200 мл;
- Олія – 200 мл;
- Яйця – 1 шт .;
- Кориця – 6 г;
- Сіль – 3 г;
- Розпушувач – 3 г
Покроковий рецепт приготування яблук в клярі дивіться тут.
Оладки
Складові:
- Молоко – 500 мл;
- Борошно – 4 склянки;
- Сухі дріжджі – 10 г;
- Сіль – 1 ч. л.;
- Цукор – 0,5 ст. л .;
- Яйця – 3 шт .;
- Олія – за смаком
Як приготувати оладки дивіться тут
Яблучний штрудель з лаваша
Яблука очищаємо від шкірки і нарізаємо товстими кільцями, вирізавши серединку. Перекладаємо яблука в миску, додаємо шматочки вершкового масла, цукор, корицю і ванільний цукор. Перемішуємо, викладаємо яблука на сковороду і трохи підсмажуємо. Щоб дізнатися рецепт повністю, читайте тут.
Кекс в мікрохвильовці
Складові:
- Борошно – 50 г;
- Цукор – 50 г;
- Вершкове масло – 50 г;
- Яйце – 2 шт.;
- Розпушувач – 0,5 ч. л.;
- Молоко – 2 ст. л.
Як приготувати кекс в мікрохвильовці дивіться тут
Яблука з гарбузом
Складові:
- Яблука – 2 шт .;
- Гарбуз – 250 г;
- Цукор – за смаком
Покроковий рецепт приготування – тут.