Оладьи дрожжевые (фото)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Молоко500 мл
Мука4 стакан
Сухие дрожжи10 г
Соль1 ч.л.
Сахар0.50 ст.л.
Яйца3 шт
Растительное масло0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Чтобы приготовить оладьи дрожжевые на молоке, в чуть-чуть подогретом молоке растворяем дрожжи, всыпаем муку и вымешиваем массу до получения однородной консистенции. Даем немного постять. Когда тесто для дрожжевых оладий поднимется, повторно размешиваем его, добавляем соль, сахар, столовую ложку растительного масла и яйца. Перемешиваем, даем повторно подойти. Когда тесто подымется, выкладываем его на разогретую сковороду с растительным маслом и обжариваем оладьи с обеих сторон. Оладьи на дрожжах готовы!

К готовым оладушкам подаём сметану и варенье.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Медовик з лісовими горіхами
Бісквіт з лікером
Карамельний пиріг з інжиром
Класичний італійський Тірамісу
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Київське тістечко – рецепт
Альгамбра — рецепт шоколадного торта
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
Шарлотка на кефірі з яблуками
Ліворнійський яблучний пиріг (фоторецепт)
Яблучний Спас: пиріг з яблуками на 12 защіпок
Лимонний пудинг
Осінній медовик
Шарлотка з чорноплідної горобини
Банановий кекс

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки с брусникой
Мочені яблука з брусницею
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук