Як приготувати вірменський лаваш у домашніх умовах
- Просіяне борошно змішуємо з сіллю і робимо посеред борошняної гірки ямку, куди вливаємо воду, яка тільки-но закипіла.
- Відразу ж активно ложкою змішуємо борошно з водою, а коли тісто стане тугим і трохи охолоне, продовжуємо вимішувати ніжну та дуже пластичну масу своїми руками.
- Розкачуємо тісто в пласт товщиною 2 мм і з діаметром пательні, на якій планується випічка коржів.
- Випікаємо лаваш з двох сторін при середньому температурному режимі буквально 2 хвилини з кожного боку.
- Готові лаваші зволожуємо, бризкаючи водою або накриваючи вологим рушником.
ГОТУЄМО З НАМИ
Що загорнути в лаваш: 8 смачних варіацій