Що загорнути в лаваш: 8 смачних варіацій

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Сніданки
Smachno.ua пропонує кілька варіантів начинок, які можна загорнути в лаваш!
Зберегти в кулінарну книгу

ГОТУЄМО З НАМИ
Салат з овочів на мангалі від Ігоря Місевича

В якості начинки для лаваша підійде все, що завгодно: м’ясний фарш, гриби, риба, сир, овочі, ковбасні вироби тощо. Можна просто намазати його вершковим маслом і посипати зеленню — все залежить від ваших смакових уподобань і фантазії.

Лаваш з сиром

Інгредієнти

  • Лаваш – 1 шт.
  • Сир – 400 г
  • Рослинна олія – ​​за смаком
  • Петрушка (зелень) – за смаком
  • Базилік – за смаком
  • М’ята – за смаком
  • Кінза – за смаком
  • Зелена цибуля – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування

  1. Всю зелень дрібно нарізаємо, змішуємо з сиром, додаємо сіль і наносимо отриману суміш на лаваш.
  2. Згортаємо лаваш з начинкою в трубочку, нарізаємо невеликими шматочками й обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін.

Лаваш з помідорами і куркою

Інгредієнти

  • Лаваш – 3 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Ріпчата цибуля -1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Курка (філе) – 300 – 400 г
  • Листя салату – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Спеції – за смаком
  • Рослинна олія – ​​за смаком

Спосіб приготування

  1. Цибулю дрібно нарізаємо й обсмажуємо на рослинній олії до золотистого кольору. Додаємо дрібно нарізану курку й обсмажуємо до готовності.
  2. За 10 хвилин до кінця смаження додаємо дрібно нарізаний болгарський перець, а в кінці смаження —  сіль і спеції.
  3. Викладаємо курку на лист лаваша (залишивши 2-3 см від краю), зверху накриваємо іншим лавашем і викладаємо на нього салатні листя.
  4. На салатні листя кладемо кільця помідорів і злегка поливаємо їх майонезом.
  5. Накриваємо помідори останнім лавашем, злегка змазаним майонезом, і завертаємо отримані шари лаваша у вигляді щільної трубочки.
  6. Відправляємо рулет з лаваша в холодильник на 30-40 хвилин, а потім нарізаємо порційними шматочками.

Лаваш з сиром і крабовими паличками

Інгредієнти

  • Лаваш – 1 шт.
  • Сир – 150 г
  • Крабові палички – 200 г
  • Зелень – за смаком

Спосіб приготування

  1. Крабові палички дрібно нарізаємо, змішуємо з сиром, подрібненою зеленню. Змащуємо лаваш і згортаємо його в трубочку.
  2. Розміщуємо рулет з лаваша в холодильник на 60-90 хвилин, а потім нарізаємо порційними шматочками.

Лаваш з крем-сиром і зеленню

Інгредієнти

  • Лаваш – 1 шт.
  • Крем-сир – 250 г
  • Слабосолений лосось- 300 г
  • Зелень – за смаком

Спосіб приготування

  1. Змішуємо крем-сир з подрібненою зеленню, намазуємо суміш на лаваш, викладаємо зверху плоскі тонкі шматочки лосося і згортаємо лаваш в трубочку.
  2. Рулет з лаваша охолоджуємо протягом 30 хвилин, а потім нарізаємо порційними шматочками.

Лаваш з бринзою і маслом

Інгредієнти

  • Лаваш – 1 шт.
  • Бринза – 150-200 г
  • Вершкове масло – 100-150 г
  • Кінза – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Зелена цибуля – за смаком

Спосіб приготування

Змащуємо лаваш вершковим маслом, посипаємо тертою бринзою, подрібненою зеленню. Згортаємо лаваш у трубочку, охолоджуємо і нарізаємо рулет з лаваша порційними шматочками.


Лаваш з червоною рибою і яйцями

Інгредієнти

  • Лаваш – 3 шт.
  • Сьомга – 300 г
  • Яйця (варені) – 3-4 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Часник – за смаком

Спосіб приготування

  1. Лаваш змащуємо тонким шаром майонезу і викладаємо дрібно нарізану сьомгу. Накриваємо рибу другим лавашем і викладаємо на нього дрібно нарізані яйця.
  2. Кладемо на яйця третій лаваш і наносимо на нього шар з майонезу, подрібненої зелені і часнику. Згортаємо з лаваша рулет і ставимо в холодильник на 2 години.
  3. Перед подачею нарізаємо рулет з лаваша порційними шматочками.

ГОТУЄМО З НАМИ
Соус Цезар (фоторецепт)


Лаваш з копченою куркою і корейською морквою

Інгредієнти

  • Лаваш – 2 шт.
  • Копчена курка- 350 г
  • Морква по-корейськи – 200 г
  • Майонез – за смаком
  • Часник – за смаком
  • Зелень – за смаком

Спосіб приготування

  1. Майонез змішуємо з розчавленим часником і змащуємо цією сумішшю лаваш. Викладаємо на нього дрібно нарізану курку, посипаємо подрібненою зеленню і накриваємо її другим лавашем.
  2. Його теж змащуємо соусом з майонезу і часнику, викладаємо шар з корейської моркви і посипаємо подрібненою зеленню.
  3. Звертаємо лаваш в рулет і ставимо на 30 хвилин в холодильник.
  4. Перед подачею нарізаємо лаваш з начинкою порційними шматочками.

Лаваш зі смаженими грибами

Інгредієнти

  • Гриби – 500 г
  • Ріпчата цибуля – 1-2 шт.
  • Лаваш – 3 шт.
  • Твердий сир – 250 г
  • Яйця (варені) – 3-4 шт.
  • Яйце (сире) – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Рослинна олія – ​​за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Гриби і цибулю дрібно нарізаємо й обсмажуємо в рослинній олії до готовності. Викладаємо гриби на лаваш, покриваємо їх другим лавашем і робимо на ньому шар з тертого сиру і подрібненої зелені.
  2. Кладемо зверху третій лаваш, викладаємо на нього подрібнені яйця, згортаємо в трубочку і ставимо в холодильник на 2 години.
  3. Потім нарізаємо рулет з лаваша порційними шматочками, змочуємо їх в збитому яйці й обсмажуємо на олії до рум’яної скоринки.

ГОТУЄМО З НАМИ
Майстер бутербродів: що взяти на пікнік

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Що приготувати дітям з гарбуза: 5 цікавих рецептів
Що приготувати з хурми: 5 осінніх рецептів
Домашній майонез: рецепт приготування
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
Домашній хліб: декілька перевірених рецептів
Крем для торта зі згущеного молока
Англійський сніданок, який можна приготувати вдома
Урожай грибів: як правильно готувати лісові дари
5 домашніх рецептів найпопулярніших тортів
Що приготувати з брокколі: 5 оригінальних рецептів
Пташине молоко: різноманітність рецептів
3 рецепти ідеальної Шуби
Найбільш незвичні страви з макаронів
5 рецептів тортів без борошна
Зрази: 5 рецептів на будь-який смак

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею