Що загорнути в лаваш: 8 смачних варіацій


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


простий рецепт
Переглянути відгуки

Smachno.ua пропонує кілька варіантів начинок, які можна загорнути в лаваш!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

В якості начинки для лаваша підійде все, що завгодно: м’ясний фарш, гриби, риба, сир, овочі, ковбасні вироби і т.д. Можна просто намазати його вершковим маслом і посипати зеленню – все залежить від ваших смакових уподобань і фантазії.


ГОТУЄМО РАЗОМ


Лаваш з сиром

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Лаваш – 1 шт.
  • Сир – 400 г
  • Рослинна олія – ​​за смаком
  • Петрушка (зелень) – за смаком
  • Базилік – за смаком
  • М’ята – за смаком
  • Кінза – за смаком
  • Зелена цибуля – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Сіль за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Всю зелень дрібно нарізаємо, змішуємо з сиром, додаємо сіль і наносимо отриману суміш на лаваш
  2. Згортаємо лаваш з начинкою в трубочку, нарізаємо невеликими шматочками й обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін

Лаваш з помідорами і куркою

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Лаваш – 3 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Ріпчаста цибулю-1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Курка (філе) – 300 – 400 г
  • Листя салату – на смак
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Спеції – за смаком
  • Рослинна олія – ​​за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Цибулю дрібно нарізаємо й обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Додаємо дрібно нарізану курку й обсмажуємо до готовності
  2. За 10 хвилин до кінця смаження додаємо дрібно нарізаний болгарський перець, а в кінці смаження – сіль і спеції
  3. Викладаємо курку на лист лаваша (залишивши 2-3 см від краю), зверху накриваємо іншим лавашем і викладаємо на нього салатні листя
  4. На салатні листя кладемо кружки помідорів і злегка поливаємо їх майонезом
  5. Накриваємо помідори останнім лавашем, злегка змазаним майонезом і звертаємо отримані шари лаваша у вигляді щільної трубочки
  6. Відправляємо рулет з лаваша в холодильник на 30-40 хвилин, а потім нарізаємо порційними шматочками

Лаваш з сиром і крабовими паличками

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Лаваш – 1 шт.
  • Сир – 150 г
  • Крабові палички – 200 г
  • Зелень – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Крабові палички дрібно нарізаємо, змішуємо з сиром, подрібненою зеленню, змащуємо сумішшю лаваш і згортаємо його в трубочку
  2. Розміщуємо рулет з лаваша в холодильник на 60-90 хвилин, а потім нарізаємо порційними шматочками

Лаваш з крем-сиром і зеленню

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Лаваш – 1 шт.
  • Крем-сир – 250 г
  • Слабосолений лосось- 300 г
  • Зелень – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Змішуємо крем-сир з подрібненою зеленню, намазуємо суміш на лаваш, викладаємо зверху плоскі тонкі шматочки лосося і згортаємо лаваш в трубочку
  2. Рулет з лаваша охолоджуємо протягом 30 хвилин, а потім нарізаємо порційними шматочками

Лаваш з бринзою і маслом

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Лаваш – 1 шт.
  • Бринза – 150-200 г
  • Вершкове масло – 100-150 г
  • Кінза – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Зелена цибуля – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Змащуємо лаваш вершковим маслом, посипаємо тертою бринзою, подрібненою зеленню, згортаємо лаваш в трубочку, охолоджуємо і нарізаємо рулет з лаваша порційними шматочками


Лаваш з червоною рибою і яйцями

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Лаваш – 3 шт.
  • Сьомга – 300 г
  • Яйця (варені) – 3-4 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Часник – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Лаваш змащуємо тонким шаром майонезу і викладаємо дрібно нарізану сьомгу. Накриваємо рибу другим лавашем і викладаємо на нього дрібно нарізані яйця
  2. Кладемо на яйця третій лаваш і наносимо на нього шар з майонезу, подрібненої зелені і часнику. Згортаємо з лаваша рулет і ставимо в холодильник на 2 години
  3. Перед подачею нарізаємо рулет з лаваша порційними шматочками

Лаваш з копченою куркою і корейською морквою

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Лаваш – 2 шт.
  • Копчена курка- 350 г
  • Морква по-корейськи – 200 г
  • Майонез – за смаком
  • Часник – за смаком
  • Зелень – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Майонез змішуємо з розчавленим часником і змащуємо цією сумішшю лаваш. Викладаємо на нього дрібно нарізану курку, посипаємо подрібненою зеленню і накриваємо її другим лавашем
  2. Його теж змащуємо соусом з майонезу і часнику, викладаємо шар з корейської моркви і посипаємо подрібненою зеленню
  3. Звертаємо лаваш в рулет і ставимо на 30 хвилин в холодильник
  4. Перед подачею нарізаємо лаваш з начинкою порційними шматочками

Лаваш зі смаженими грибами

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Гриби – 500 г
  • Ріпчаста цибулю-1-2 шт.
  • Лаваш – 3 шт.
  • Твердий сир – 250 г
  • Яйця (варені) – 3-4 шт.
  • Яйце (сире) – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Рослинна олія – ​​за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Гриби і цибулю дрібно нарізаємо й обсмажуємо в рослинній олії до готовності. Викладаємо гриби на лаваш, покриваємо їх другим лавашем і робимо на ньому шар з тертого сиру і подрібненої зелені
  2. Кладемо зверху третій лаваш, викладаємо на нього подрібнені яйця, згортаємо в трубочку і ставимо в холодильник на 2 години
  3. Потім нарізаємо рулет з лаваша порційними шматочками, змочуємо їх в збитому яйці й обсмажуємо на олії до рум’яної скоринки


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Штрейзель: як приготувати кондитерську крихту
Як приготувати домашнє згущене молоко (фоторецепт)
Пісне меню на кожен день: звичний раціон з рослинної їжі
Великий піст 2018 меню на кожен день – як скласти і про що пам’ятати
Дзеркальна глазур: майстер-клас від Лізи Глинської
Великий піст 2018: що можна і не можна їсти
Великий піст 2018: рецепти пісних страв
Пісна дієта: меню на тиждень
Як приготувати смачну кашу: 12 лайфхаків
Великий піст 2018: календар харчування на перший тиждень
Заварний крем з молока: як варити?
Третій день Масляної — ласунка: рецепти
Другий день Масляної — загравання: рецепти
Як засолити оселедець: 5 простих рецептів


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити