Млинцевий салат Фатуш
Інгредієнти:
- кефір – 500 мл;
- яйця – 2 шт.;
- болгарський перець – 1 шт.;
- лимон – 1 шт.;
- бекон (шинка) – 50 г;
- курячі стегна – 3 шт.;
- чебрець – 3 г;
- мед – 10 мл;
- салатний мікс (рукола, шпинат, латук) – 100 г;
- соєвий соус – 10 мл.
Спосіб приготування
Змішайте сіль, чебрець, чорний мелений перець і натріть сумішшю м’ясо стегенець під шкіркою. Запечіть стегенця в духовці при 180 ˚ С протягом 40 хвилин. Продовження рецепта читайте за посиланням.
Курка, фарширована млинцями
Інгредієнти:
- курка – 1 шт.;
- кус-кус – 150 г;
- петрушка – 10 гілочок;
- шпинат свіжий – 20 шт.;
- борошно – 160 г;
- молоко (2,6%) – 500 мл;
- яйця – 3 шт.;
- чорнослив – 100 г;
- курага – 100 г.
Спосіб приготування
Приготуйте млинці: покладіть в миску яйця, сіль, цукор, молоко та борошно. Порубайте листя шпинату, додайте до решти інгредієнтів і збийте до однорідності. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Шашлики із млинців
Інгредієнти:
- борошно – 210 г;
- яйця – 4 шт.;
- кефір (2,5%) – 375 мл;
- кріп – 10 гілочок;
- гірчиця американська – 100 мл;
- сьомга – 300 г.
Спосіб приготування
Приготуйте млинці: змішайте кефір, яйця, сіль і мінеральну воду. Постійно перемішуючи, введіть борошно. Накрийте тісто плівкою і відставте на 30 хвилин. Продовження рецепта читайте тут.