Як приготувати швидке тісто для пиріжків
- Збиваємо міксером молоко, яйця, цукор і сіль.
- М’яке масло (маргарин) додаємо в молочно-яєчну суміш невеликими порціями, продовжуючи збивати. Добре розмішуємо масло.
- Суміш із молока, яєць і масла додаємо в просіяне борошно. Потім додаємо сухі дріжджі та замішуємо м’яке пластичне тісто. У процесі замісу намагаємося, щоб шматочки масла, які залишилися, розійшлися.
- Готове тісто кладемо в миску, змащену олією. Тісто з усіх боків змащуємо олією і ставимо в холодильник на 1-1,5 години.
- Формуємо з тіста пиріжки або пироги. Вироби з цього тіста можна смажити або пекти.
ГОТУЄМО З НАМИ
Пиріжки з листкового тіста з яблуками