Пиріжки з листкового тіста з яблуками

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиЯблучний Спас
Читайте, як легко приготувати смачнющі пиріжки з листкового тіста з яблучною начинкою
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для тіста
Борошно2 склянки
Вершкове масло200 г
Яблучний оцет1 ст.л.
Яйця1 шт
Вода0.60 склянки
Запечений гарбуз3 ст.л.
Сіль за смаком
Для начинки
Яблука3 шт
Вершкове масло40 г
Родзинки100 г
Цукор100 г
Кориця за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати листкове тісто

  1. Просіяне борошно змішуємо з рубаним маслом. Додаємо сіль, яйце і поступово вливаємо холодну воду, перемішуємо, додаємо оцет і гарбузове пюре.
  2. Замішуємо туге тісто, загортаємо в харчову плівку і відправляємо на 30 хвилин в холодильник.

Тонкощі приготування швидкого листкового тіста

  1. Вершкове масло і вода повинні бути крижаними.
  2. У тісто потрібно додати оцет.
  3. Щоб тісто не нагрілося, його потрібно швидко перемішувати.
  4. Для нарізання тіста краще використовувати гострий ніж.
  5. Пиріжки потрібно змащувати розтопленим вершковим маслом, а не яйцем.

Приготування яблучної начинки

  1. Родзинки запарюємо, зливаємо воду і викладаємо на рушник, щоб видалити вологу.
  2. Очищаємо шкірку з яблук і нарізаємо їх середнім кубиком.
  3. У пательні розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо в ньому яблука. Коли з яблук виділиться сік, додаємо родзинки й тушкуємо, поки рідина повністю не випарується. Додаємо цукор і карамелізуємо.
  4. В кінці додаємо корицю.

Приготування пиріжків з листкового тіста

  1. Тісто розгортаємо в тонкий пласт і складаємо в 4 шари.
  2. Знову тісто тонко розгортаємо, нарізаємо квадратиками, викладаємо на середину кожного квадратика начинку і скріплюємо разом протилежні кінчики.
  3. Зовнішні краї так само защипуємо.
  4. Деко вистилаємо пергаментом, викладаємо на нього пиріжки, змащуємо зверху розтопленим вершковим маслом і випікаємо в розігрітій до 220 °С духовці 20-25 хвилин.
  5. Готові пиріжки з листкового тіста присипаємо цукровою пудрою.

ГОТУЄМО З НАМИ
Листкове тісто від Євгена Клопотенко (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї
Яблука з медом і горіхами
Шарлотка із чорної смородини

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік