Пиріжки з листкового тіста з яблуками

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиЯблуневий Спас
Читайте, як легко приготувати смачнющі пиріжки з листкового тіста з яблучною начинкою
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для тіста
Борошно2 склянки
Вершкове масло200 г
Яблучний оцет1 ст.л.
Яйця1 шт
Вода0.60 склянки
Запечений гарбуз3 ст.л.
Сіль за смаком
Для начинки
Яблука3 шт
Вершкове масло40 г
Родзинки100 г
Цукор100 г
Кориця за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати листкове тісто

  1. Просіяне борошно змішуємо з рубаним маслом. Додаємо сіль, яйце і поступово вливаємо холодну воду, перемішуємо, додаємо оцет і гарбузове пюре.
  2. Замішуємо туге тісто, загортаємо в харчову плівку і відправляємо на 30 хвилин в холодильник.

Тонкощі приготування швидкого листкового тіста

  1. Вершкове масло і вода повинні бути крижаними.
  2. У тісто потрібно додати оцет.
  3. Щоб тісто не нагрілося, його потрібно швидко перемішувати.
  4. Для нарізання тіста краще використовувати гострий ніж.
  5. Пиріжки потрібно змащувати розтопленим вершковим маслом, а не яйцем.

Приготування яблучної начинки

  1. Родзинки запарюємо, зливаємо воду і викладаємо на рушник, щоб видалити вологу.
  2. Очищаємо шкірку з яблук і нарізаємо їх середнім кубиком.
  3. У пательні розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо в ньому яблука. Коли з яблук виділиться сік, додаємо родзинки й тушкуємо, поки рідина повністю не випарується. Додаємо цукор і карамелізуємо.
  4. В кінці додаємо корицю.

Приготування пиріжків з листкового тіста

  1. Тісто розгортаємо в тонкий пласт і складаємо в 4 шари.
  2. Знову тісто тонко розгортаємо, нарізаємо квадратиками, викладаємо на середину кожного квадратика начинку і скріплюємо разом протилежні кінчики.
  3. Зовнішні краї так само защипуємо.
  4. Деко вистилаємо пергаментом, викладаємо на нього пиріжки, змащуємо зверху розтопленим вершковим маслом і випікаємо в розігрітій до 220 °С духовці 20-25 хвилин.
  5. Готові пиріжки з листкового тіста присипаємо цукровою пудрою.

ГОТУЄМО З НАМИ
Листкове тісто від Євгена Клопотенко (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
3 рецепти млинців, які виходять з першого разу
Калита
Сирники без борошна та яєць
Домашній маскарпоне зі сметани
Імбирне печиво
Бананові панкейки
Новорічний настрій: 5 оригінальних страв з мандаринами
Найкраще поєднання: 5 рецептів бананово-шоколадних десертів
Любов француженок: 5 рецептів тортів-суфле
Соковиті пироги: ТОП-3 рецепти
Торт Бите скло з бісквітом
Пончики з начинкою із Nutella
Швидкі десерти на Новий рік 2019
Відривний пиріг: 3 рецепти приготування
Пончики Карнавал

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт волшебного чая, рецепт приготовления волшебного чая, как приготовить волшебный чай, состав волшебного чая, как приготовить волшебный чай
Рецепт чарівного чаю
рецепты канапе на новый год, как приготовить канапе на новый год, новогодние рецепты канапе, канапе с ананасом курицей и апельсинами, блинные канапе с муссом из семги, канапе с брынзой и огурцом, канапе с креветками, канапе с яйцом и семгой
Канапе — рецепти на Новий рік