Пиріжки з листкового тіста з яблуками

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиЯблуневий Спас
Читайте, як легко приготувати смачнющі пиріжки з листкового тіста з яблучною начинкою
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для тіста
Борошно2 склянки
Вершкове масло200 г
Яблучний оцет1 ст.л.
Яйця1 шт
Вода0.60 склянки
Запечений гарбуз3 ст.л.
Сіль за смаком
Для начинки
Яблука3 шт
Вершкове масло40 г
Родзинки100 г
Цукор100 г
Кориця за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати листкове тісто

  1. Просіяне борошно змішуємо з рубаним маслом. Додаємо сіль, яйце і поступово вливаємо холодну воду, перемішуємо, додаємо оцет і гарбузове пюре.
  2. Замішуємо туге тісто, загортаємо в харчову плівку і відправляємо на 30 хвилин в холодильник.

Тонкощі приготування швидкого листкового тіста

  1. Вершкове масло і вода повинні бути крижаними.
  2. У тісто потрібно додати оцет.
  3. Щоб тісто не нагрілося, його потрібно швидко перемішувати.
  4. Для нарізання тіста краще використовувати гострий ніж.
  5. Пиріжки потрібно змащувати розтопленим вершковим маслом, а не яйцем.

Приготування яблучної начинки

  1. Родзинки запарюємо, зливаємо воду і викладаємо на рушник, щоб видалити вологу.
  2. Очищаємо шкірку з яблук і нарізаємо їх середнім кубиком.
  3. У пательні розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо в ньому яблука. Коли з яблук виділиться сік, додаємо родзинки й тушкуємо, поки рідина повністю не випарується. Додаємо цукор і карамелізуємо.
  4. В кінці додаємо корицю.

Приготування пиріжків з листкового тіста

  1. Тісто розгортаємо в тонкий пласт і складаємо в 4 шари.
  2. Знову тісто тонко розгортаємо, нарізаємо квадратиками, викладаємо на середину кожного квадратика начинку і скріплюємо разом протилежні кінчики.
  3. Зовнішні краї так само защипуємо.
  4. Деко вистилаємо пергаментом, викладаємо на нього пиріжки, змащуємо зверху розтопленим вершковим маслом і випікаємо в розігрітій до 220 °С духовці 20-25 хвилин.
  5. Готові пиріжки з листкового тіста присипаємо цукровою пудрою.

ГОТУЄМО З НАМИ
Листкове тісто від Євгена Клопотенко (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Торт Медовик: рецепт приготування
Сирне печиво
Гарбуз під молочним соусом
Страви із кисломолочного сиру для дітей
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
Халва із гарбуза
Десерт із айви
Бісквіт горіховий з грушево-рисовою начинкою
Айва, фарширована горіхами
Ведмедик Барні: рецепт приготування в домашніх умовах
Гарбузовий кекс: декілька оригінальних рецептів
Пироги з капустою: 5 рецептів
Кекс з сухофруктами в мультиварці
Яблука, печені з медом і горіхами, в мультиварці
Брауні: рецепти супершоколадного десерту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви