Сендвіч з телятиною і сирним соусом
Інгредієнти:
- житня булочка – 4 шт.;
- сир Рокфор – 40 г;
- запечена телятина – 100 г;
- огірки – 2 шт.;
- помідори – 2 шт.;
- волоські горіхи – 100 г;
- твердий сир;
- сметана – 100 г;
- листовий салат.
Спосіб приготування
Готуємо соус: розминаємо сир Рокфор. Додаємо до сиру сметану, солимо, перчимо та добре перемішуємо. Булочку розрізаємо горизонтально вздовж, не прорізаючи до кінця. Продовження рецепта читайте за посиланням.
Енергетичний батончик
Інгредієнти:
- шоколад – 100 г;
- насіння – 150 г;
- родзинки – 100 г;
- пшеничні висівки – 30 г.
Спосіб приготування
На сухій пательні підсушуємо насіння. Окремо підсушуємо пшеничні висівки. Родзинки заливаємо окропом, даємо їм набрякнути, а потім відкидаємо на сито. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.