Квас и окрошка на квасе от Игоря Мисевича и Анны Кушнерук («Все буде смачно!») (видео)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Приготовить домашний квас, а затем приготовить окрошку на квасе — что может быть лучше в жаркую летнюю погоду! Тем более, если под рукой рецепты от кулинарного эксперта Игоря Мисевича. Два вида кваса — классический и квас за 30 минут, а также окрошку Игорь готовил вместе с психологом и экспертом тележурнала «Все буде добре» Анной Кушнерук
Зберегти в кулінарну книгу

Квас и окрошка. «Все буде смачно!» Выпуск 66. Часть 1

Квас и окрошка. «Все буде смачно!» Выпуск 66. Часть 2

Рецепт кваса и окрошки («Все буде смачно!»)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гуляш — рецепт від експертів Все буде добре
Грибні щі — простий рецепт
Піта для шаурми
Аранчіні — простий рецепт
Грибний жульєн від МастерШеф
Що приготувати із курки на Новий рік — 5 рецептів
Печиво на Різдво 2019
Торт Наполеон, який вийде в кожного
Мімоза для дітей
Меню на Новий рік 2019
Пишний бісквіт — простий рецепт
Тефтелі із фаршу Асорті
Млинці по-ірландськи
Тісто для горішків зі згущеним молоком
Рибні котлети — відеорецепт приготування

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо