Реберця молодого баранчика


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Соковиті, ароматні й хрусткі реберця — відмінна ідея для великої компанії

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Баранина молода, реберна частина (шматки по 6 реберець)2шт
Часник1зубчик
Сухарі панірувальні3ст.л.
Товчений фундук1ст.л.
Паприка1ст.л.
Петрушка мелена1ст.л.
М’ята рублена1ст.л.
Оліяза смаком
Маслоза смаком
Сільза смаком
Перецьза смаком

Як приготувати реберця – покроковий рецепт

  1. Розігріваємо духовку до 230 ° С.
  2. Для панірувальної суміші в невеликій ємності з’єднуємо подрібнений часник, сухарі, мелену паприку, товчені горіхи, рубані листя петрушки і м’яти.
  3. Жирну сторону реберець покриваємо панірувальною сумішшю.
  4. У глибокій сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо в ньому м’ясо з усіх боків на сильному вогні.
  5. Перекладаємо м’ясо у вогнетривку форму, посипаємо сіллю, перцем і ставимо в духовку. Запікаємо 15 хвилин

    Приблизно через 7 хвилин після початку запікання переверніть м’ясо

  6. Потім виймаємо м’ясо з духовки, покриваємо його панірувальною сумішшю, що залишилася, і готуємо ще 5 хвилин.

Реберця молодого баранчика готові! Подаємо їх з відвареною картоплею або запеченими овочами.

Читайте також:



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Солодка ковбаска з горіхами
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Буріто з телятиною
Ряжанка: рецепт
Брауні (фоторецепт)
Яйця по-кубинськи
Салат Цезар з тунцем
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Пісні голубці з рибою (фоторецепт)
Яблука, квашені в капусті (Все буде добре, відеорецепт)
Пісний борщ
Запіканка з сиром


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити