Брюссельська капуста зі свинячим стейком

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Що може бути краще, ніж чудовий свинячий стейк? Правильно, тільки стейк з брюссельською капустою.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Брюссельська капуста100 г
Свинячий стейк200 г
Сік виноградний125 мл
Борошно0,5 ч. л.
Гвоздика2 шт.
Помідор1 шт.
Перець солодкий0,5 шт.
Сухий базилік за смаком
Сік лимона за смаком
Приправа сумах за смаком
Олія рослинна за смаком
Масло вершкове за смаком
Сіль за смаком
Перець за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати брюссельску капусту зі свинячим стейком

  1. Приготування капусти. У підсолений окріп кладемо брюссельську капусту та варимо близько 2 хвилин. Потім відкидаємо на сито, щоб стекла зайва вода та викладаємо на деко. Бризкаємо на капусту розтоплене вершкове масло та запікаємо в духовці, розігрітій до 180 С 5-7 хвилин.
  2. Приготування стейка. М’ясо солимо, перчимо та додаємо сумах. Згодом обсмажуємо його з двох сторін в розігрітій олії до появи рум’яної скоринки. Додаємо прокип’ячений виноградний сік, доводимо до кипіння і кладемо 2 шт. гвоздики. Потім доводимо м’ясо до готовності в духовій шафі приблизно 20 хвилин.
  3. Приготування соусу для м’яса. Коли м’ясо буде готове, нарізаємо його скибочками, а сік, у якому воно готувалося, проціджуємо та кладемо на плиту. Додаємо борошно, трохи лимонного соку та цукор — смак у соусу повинен бути кисло-солодким. Коли соус загусне, знімаємо його з вогню.
  4. Приготування соусу для капусти. Помідори на хвилину опускаємо в окріп, видаляємо шкірку та нарізаємо скибочками. Солодкий перець очищуємо від насіння і дрібно нарізаємо. На пательні розігріваємо невелику кількість олії. Викладаємо в олію овочі, додаємо сіль, перець, виноградний сік і сухий базилік. Тушкуємо овочі до м’якості перцю.
  5. Капусту викладаємо на тарілку, шматочки м’яса викладаємо зверху. Поливаємо м’ясо соусом і подаємо. Окремо подаємо соус для капусти.

ГОТУЄМО З НАМИ
Брюссельська капуста: рецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Тушкована картопля з грибами
Смажена картопля з часником
Плов з м’ясом: рецепт приготування
Паста Карбонара без вершків
Борщ без буряка
Пастуший пиріг
Куряча печінка з айвою і шавлією
Польова каша: як приготувати куліш
Котлети із топінамбура
Топінамбур у фритюрі
Брюссельска капуста по-італійськи
Англійське рагу із гарбуза
Печеня із топінамбура (відеорецепт, Все буде добре)
Гречка з грибами та свининою у мультиварці
Фестиваль чебуреків: 3 простих та швидких рецепти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею