Брюссельська капуста зі свинячим стейком

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Що може бути краще, ніж чудовий свинячий стейк? Правильно, тільки стейк з брюссельською капустою.
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Брюссельська капуста100 г
Свинячий стейк200 г
Сік виноградний125 мл
Борошно0,5 ч. л.
Гвоздика2 шт.
Помідор1 шт.
Перець солодкий0,5 шт.
Сухий базилік за смаком
Сік лимона за смаком
Приправа сумах за смаком
Олія рослинна за смаком
Масло вершкове за смаком
Сіль за смаком
Перець за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати брюссельску капусту зі свинячим стейком

  1. Приготування капусти. У підсолений окріп кладемо брюссельську капусту та варимо близько 2 хвилин. Потім відкидаємо на сито, щоб стекла зайва вода та викладаємо на деко. Бризкаємо на капусту розтоплене вершкове масло та запікаємо в духовці, розігрітій до 180 С 5-7 хвилин.
  2. Приготування стейка. М’ясо солимо, перчимо та додаємо сумах. Згодом обсмажуємо його з двох сторін в розігрітій олії до появи рум’яної скоринки. Додаємо прокип’ячений виноградний сік, доводимо до кипіння і кладемо 2 шт. гвоздики. Потім доводимо м’ясо до готовності в духовій шафі приблизно 20 хвилин.
  3. Приготування соусу для м’яса. Коли м’ясо буде готове, нарізаємо його скибочками, а сік, у якому воно готувалося, проціджуємо та кладемо на плиту. Додаємо борошно, трохи лимонного соку та цукор — смак у соусу повинен бути кисло-солодким. Коли соус загусне, знімаємо його з вогню.
  4. Приготування соусу для капусти. Помідори на хвилину опускаємо в окріп, видаляємо шкірку та нарізаємо скибочками. Солодкий перець очищуємо від насіння і дрібно нарізаємо. На пательні розігріваємо невелику кількість олії. Викладаємо в олію овочі, додаємо сіль, перець, виноградний сік і сухий базилік. Тушкуємо овочі до м’якості перцю.
  5. Капусту викладаємо на тарілку, шматочки м’яса викладаємо зверху. Поливаємо м’ясо соусом і подаємо. Окремо подаємо соус для капусти.

ГОТУЄМО З НАМИ
Брюссельська капуста: рецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пісні другі страви
Млинці з м’ясом
Страви з овочевої суміші
Заморожені овочі в духовці
Рагу із заморожених овочів
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)
Кутя із пшениці
Кутя із рису з маком
М’ясна тарілка: рецепти домашньої буженини, м’ясного рулету і балику
Курячий рулет (Все буде добре) (відеорецепт)
Печеня із курки в горщиках (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік