Печень телячья по-бразильски

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Соль0.00 по вкусу
Перец0.00 по вкусу
Лавровый лист1 шт
Репчатый лук30 г
Белое вино40 г
Лимоны70 г
Бананы80 г
Оливковое масло15 г
Телячья печень150 г
Додати в список покупок

Печень нарезаем тонкими ломтиками, перчим, заливаем белым вином, соком лимона, добавляем натертый лук и маринуем 8-10 часов. Затем обжариваем ее на оливковом масле, добавляем маринад, лавровый лист и тушим еще 3-4 минуты на большом огне. Незадолго до готовности добавляем размятый в пюре банан, сбрызгиваем лимонным соком и осторожно перемешиваем. Подаем блюдо очень горячим.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Що приготувати з курячого філе: 5 простих рецептів
Курка в вершковому соусі
Смажена картопля з сиром
Рулетний омлет
Курячі відбивні в картопляній шубці
Кращі страви з печінки
Тісто для піци: тонке, без дріжджів, пишне та на кефірі
Яйца Бенедикт (Все буде добре)
Запечена картопля з грибами
Гарбузова каша на молоці
Риба, запечена з гарбузом
Паста Папарделле з білими грибами: покрокове приготування страви
Грибні котлети
Мамалига на молоці з бринзою
Фаршировані кальмари

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки