Як приготувати рибу у фользі
- Знімаємо з риби неї шкірку, розрізаємо черевну порожнину, виймаємо нутрощі і добре промиваємо рибу під холодною водою.
- На робочому столі в два шари викладаємо фольгу. Наливаємо на неї трохи оливкового масла.
- Додаємо сіль, біле вино і листя базиліка. Викладаємо на них рибу, поливаємо її білими вином і покриваємо двома листами фольги (розмір їх повинен збігатися з нижніми).
- З’єднуємо краю верхнього і нижнього листа. Формуємо з фольги човник, ставимо її в духовку і запікаємо рибу при температурі 230 С протягом 20 хвилин.
Запечена риба у фользі готова! Подаємо страву зі шпинатом або відвареною картоплею.