Свиные уши маринованные


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Уши свиные2шт
Лук зелёный1шт
Соус соевый1ст.л.
Рисовый уксус0.50ст.л.
Сахар1ст.л.
Масло чили1ст.л.
Китайская смесь пяти специй0щепотка
Соль0щепотка

Свиные уши зачищаем и отвариваем в течение часа до готовности, охлаждаем и нарезаем тонкой соломкой. Добавляем нарезанный соломкой лук (нижняя часть) и соединяем с соевым соусом, рисовым уксусом, сахаром, чили и специями. Солим по вкусу и все перемешиваем.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Качине філе з кус-кусом під медово-гірчичним соусом
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Каша в мультиварці
Ліниві вареники з сиром (фоторецепт)
Бурані з курки з спаржевої квасолею (фоторецепт)
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Яйця по-кубинськи
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Запіканка з курки
Жульєн в мультиварці
Сочевиця з грибами і шпинатом


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити