Цибуля до шашлику, маринована в яблучному соку

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Пікнік
Ріпчасту цибулю можна замаринувати не тільки безпосередньо з м'ясом, а й заздалегідь! Колечка маринованої цибулі з банки можна смажити на мангалі, класти в бургери або просто подавати до застілля
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Цибуля2 кг
Яблучний сік1200 мл
Гвоздика2 шт
Цукор50 г
Перець чорний горошком5 шт
Сіль50 г
Додати в список покупок

Як замаринувати цибулю до шашлику

Готуємо маринад — в каструлі нагріваємо сік, додаємо туди гвоздику, сіль і цукор, а також перець. Доводимо маринад до кипіння.

Цибулю чистимо, миємо під холодною проточною водою, нарізаємо кільцями й укладаємо в стерилізовані банки. Заливаємо киплячим маринадом, пастеризуємо 5-10 хвилин і закриваємо.

Якщо маринуєте цибулю для застілля, що буде скоро, його можна не закривати, а залишити маринуватися на добу в прохолодному місці

Читайте також: 

Маринади для шашлику – кращі рецепти

Меню на природу

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сухе варення з яблук: простий рецепт приготування
Варення з винограду
Аджика (фоторецепт)
Мочений виноград
Аджика з помідорів
Білі гриби у вершковому маслі
Баклажани на зиму: найкращі рецепти
Заготовки для готовки: корисні напівфабрикати на зиму
Бастурма по-домашньому: 3 найкращі рецепти
Апетитні помідори в горіховому маринаді
Як заморозити овочі на зиму
Бурштинове варення з кавунових кірок (фоторецепт)
Помідори у власному соку (фоторецепт)
В’ялені помідори на зиму: найкращі рецепти
В’ялені помідори в олії

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар