Лук, маринованный в яблочном соке


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Лук-севок 2000г
Сок яблочный1200мл
Гвоздика2шт
Сахар50г
Перец черный (горошек)5шт
Соль50г

С лучка снимаем одёжку, моем под холодной проточной водой и укладываем в стерилизованные банки. Затем готовим маринад. Кипящим маринадом заливаем лучок. Пастеризуем 5-10 минут и закатываем.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Кімчі: рецепт корейскої квашеної капусти
Яблука, квашені в капусті (Все буде добре, відеорецепт)
Квашена капуста (фоторецепт)
Варення з ківі та банана (Все буде смачно) (відеорецепт)
Варення з апельсинових шкірок (Все буде смачно) (відеорецепт)
Апельсиновий мармелад від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Квашена капуста на швидку руку (Все буде добре) (відеорецепт)
Варення з буряка з горіхами та шоколадом від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Джем з гарбуза (Все буде добре) (відеорецепт)
Яблучне варення з маком від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Грушевий конфітюр з кавою (Все буде добре) (відеорецепт)
Лечо
Пекінська капуста з перцем та цибулею
Варення з винограду (Все буде добре) (відео)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити