Жульєн з куркою та грибами в мультиварці


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Ароматний, ситний жульен в мультиварці — дуже смачна страва, яка, до того ж, легко і швидко готується

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Печериці400г
Цибуля200г
Запечене чи відварене куряче філе200г
Олія3-4ст.л.
Сир (напівтвердих сортів)за смаком
Сіль2дрібки
Для соусу бешамель:
Масло200г
Борошно1ст.л.
Мускатний горіх1дрібка
Додати в список покупок

 

ГОТУЄМО З НАМИ
Грибний суп з квасолею в мультиварці

Як приготувати соус бешамель в мультиварці:

  1. Включаємо мультиварку в режим Смаження, розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно і розмішуємо лопаткою до тих пір, поки суміш не стане кремового або коричневого кольору.
  2. Вливаємо молоко і збиваємо все силіконовим вінчиком. Як тільки молоко і ру (суміш борошна й масла) почне густішати, додаємо мускатний горіх і варимо до тих пір, поки соус не стане потрібної вам густоти.
  3. Виливаємо або перекладаємо соус в окремий посуд, а чашу мультиварки витираємо або споліскуємо.

Якщо в соусі залишилися грудочки, його потрібно процідити

Як приготувати жюльен в мультиварці:

Гриби дрібно нарізаємо і замочуємо в холодній воді, після чого споліскуємл під проточною водою. Мультиварку ставимо в режим Смаження, наливаємо олію та опускаємо туди гриби. Накриваємо чашу кришкою, ставимо таймер на 3-5 хвилин і смажимо печериці.

В цей же час дрібно нарізаємо цибулю, додаємо її до грибів і смажимо до прозорості близько 3-х хвилин. Куряче філе нарізаємо кубиком, додаємо в мультиварку та обсмажуємо ще пару хвилин. В цей час натираємо сир.

Обсмажування всіх складових має зайняти не більше 15 хвилин

Розрівнюємо шар грибів і рівномірно заливаємо соусом бешамель. Зверху присипаємо тертим сиром, накриваємо кришкою і ставимо режим Випічка на 15 хвилин.

Жульєн в мультиварці готовий!

ГОТУЄМО З НАМИ
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
Варення з ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відео)
Оладки з кабачків з сиром
Пишні оладки на кефірі
Варення з пелюсток півонії (фоторецепт)
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Суп з кабачками, макаронами і пармезаном
Швидкий суп-пюре з кабачків
Шампанське з квітів бузини
Шакшука
Яблучний глінтвейн
Варення з квітів білої акації (фоторецепт)
Смачний полуничний джем
Піца з овочами


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити