Як приготувати салат Цезар по-американськи
Готуємо соус
Домашній майонез змішуємо з подрібненим часником, зеленню, курячим бульйоном і краплею вустерського соусу. Соус ретельно перемішуємо до з’єднання всіх компонентів в однорідну масу.
У соус, за бажанням, можна покласти будь-які пряні трави (сушені або свіжі), а також додати анчоуси
Читайте також: Класичний сендвіч з соусом Цезар (фоторецепт)
Готуємо філе для салату Цезар
Солимо та перчимо шматочки курячого філе. Змащуємо курку олією й обсмажуємо на грилі з різних сторін до готовності.
Готуємо та подаємо салат
Нарізаємо листя салату (краще порвати руками) і кладемо шматочки салату в миску, додаємо обсмажений бекон, сухарики й заправляємо салат соусом. Перемішуємо та викладаємо салат на тарілку, додаємо маслини та кружечки авокадо. Посипаємо салат тертим пармезаном і викладаємо зверху шматочки курячого філе.
Салат Цезар по-американськи готовий!
Читайте також: Цезар з креветками (фоторецепт)