Складові:
- Куряче філе 200 г
- Салат «Латук» листям 20 шт.
- Томати «Черрі» 5 шт.
- Білий хліб 200 г
- Сир «Пармезан» 50 г
- Часник 2 зубчики
- Олія 4 столові ложки
- Сіль, перець за смаком
Як приготувати салат Цезар
- Відварюємо курячу грудку в підсоленій воді і нарізаємо кубиками.
- З батона зрізаємо кірку, нарізаємо м’якуш невеликими кубиками і підрум’янюємо з дрібно рубаним часником на гарячому маслі.
- Сир натираємо на тертці, а помідори нарізаємо.
- Листя салату обполіскувати, промаківаем папером і рвемо руками. Викладаємо на тарілку спочатку салат, потім курку, сир і сухарики. Помідори кладемо перед самою подачею, інакше сухарики розтопляться.
- Солимо і перчимо салат Цезар і поливаємо соусом.
ГОТУЄМО З НАМИ
Як приготувати соус для салату Цезар?