Домашній майонез Провансаль за 3 кроки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Простий рецепт домашнього майонезу, смак якого знайомий всім нам з дитинства!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яєчні жовтки2 шт
Рафінована олія130 мл
Гірчиця0,5 ч.л.
Сіль0,5 ч.л.
Цукор0,5 ч.л.
Сік лимону1-2 ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати домашній майонез

  1. Змішуємо всі складові, окрім олії та соку лимону.

    Продукти повинні бути кімнатної температури

  2. Починаємо взбивати все міксером та тонкою цівкою вливаємо олію.

    У майонез можна додати пару ложок нерафінованої оливкової олії

  3. Збиваємо майонез 2 хвилини та додаємо сік лимона — він зробить майонез трохи рідшим.

Майонез Провансаль можна зберігати в закритій скляній ємності в холодильнику близько тижня.

Читайте також: 

Домашній майонез за 1 хвилину

Соковитий шашлик з кролика в майонезі

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Імбирний оцет
5 кращих соусів Італії
Домашній майонез: 5 простих рецептів
Соус Болоньєзе
Соуси з грибів: 3 простих рецепта
Грузинські соуси зі слив: ткемалі, сацебелі, тклапі
Грибний соус
Соус із білих грибів до риби (Все буде добре)
Аджика на зиму: сливова, з баклажанами, класичний рецепт
Кетчуп як в магазині
Томатний соус на зиму: кращі рецепти
Аджика (фоторецепт)
Домашній кетчуп з томатної пасти
Сацебелі по-імеретинськи (фоторецепт)
Соуси зі слив на зиму: ТОП-5 рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)