Домашній майонез Провансаль за 3 кроки


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 3 разів



Простий рецепт домашнього майонезу, смак якого знайомий всім нам з дитинства!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Яєчні жовтки2шт
Рафінована олія130мл
Гірчиця0,5ч.л.
Сіль0,5ч.л.
Цукор0,5ч.л.
Сік лимону1-2ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати домашній майонез

  1. Змішуємо всі складові, окрім олії та соку лимону.

    Продукти повинні бути кімнатної температури

  2. Починаємо взбивати все міксером та тонкою цівкою вливаємо олію.

    У майонез можна додати пару ложок нерафінованої оливкової олії

  3. Збиваємо майонез 2 хвилини та додаємо сік лимона — він зробить майонез трохи рідшим.

Майонез Провансаль можна зберігати в закритій скляній ємності в холодильнику близько тижня.

Читайте також: 

Домашній майонез за 1 хвилину

Соковитий шашлик з кролика в майонезі



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Томатний маринад для телятини з хріном
Грецький соус Цацики
Соус песто
Сальса — рецепт соусу
Соус Цезар (фоторецепт)
Класичний оцтовий маринад для свинини
Маринад з ківі для телятини
Гірчичний експрес-маринад для свинини
Маринад для свинини з коньяком від Ігоря Місевича
5 заправок для салату на пікнік
Гострий соус до шашлику
Маринад для печериць на мангалі
Соус з тахіні
Імбирний соус (фоторецепт)
Тахіні: рецепт кунжутної пасти


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею