Домашній майонез Провансаль за 3 кроки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Простий рецепт домашнього майонезу, смак якого знайомий всім нам з дитинства!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яєчні жовтки2 шт
Рафінована олія130 мл
Гірчиця0,5 ч.л.
Сіль0,5 ч.л.
Цукор0,5 ч.л.
Сік лимону1-2 ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати домашній майонез

  1. Змішуємо всі складові, окрім олії та соку лимону.

    Продукти повинні бути кімнатної температури

  2. Починаємо взбивати все міксером та тонкою цівкою вливаємо олію.

    У майонез можна додати пару ложок нерафінованої оливкової олії

  3. Збиваємо майонез 2 хвилини та додаємо сік лимона — він зробить майонез трохи рідшим.

Майонез Провансаль можна зберігати в закритій скляній ємності в холодильнику близько тижня.

Читайте також: 

Домашній майонез за 1 хвилину

Соковитий шашлик з кролика в майонезі

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Соус Софріто (фото рецепт)
Абрикосовий тартар (Все буде добре) (відео)
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
М’ятний соус до м’яса
Сирний суп з плавленим сиром – рецепт покроковий
Соус із червоних порічок
Пряний соус із аґрусу
Соус карбонара
Ткемалі з порічки
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти
Грецький соус Цацики
Вишневий соус (фото)
Середзерноморський соус (фото)
Домашній кетчуп із томатної пасти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
как приготовить вишневый чизкейк без выпечки пошагово
Вишневий чізкейк без випічки (фоторецепт)
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів