Покроковий рецепт приготування солянки з ковбасою
Крок 1
Нарізаємо картоплю кубиками, заливаємо водою і ставимо на вогонь.
Крок 2
Нарізаємо ковбаску і грудинку соломкою, обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом. Як тільки картопля закипить, знімаємо накип і додаємо обсмажену ковбасу і м’ясо.
Крок 3
Дрібно нарізаємо огірочки та ріпчасту цибулю, обсмажуємо на олії.
Крок 4
В кінці смаження додаємо томатну пасту, перемішуємо і висипаємо в каструлю. Одночасно з огірками, виливаємо в суп півбанки розсолу огіркового.
Суп можна посолити або не солити взагалі
Крок 5
Додаємо маслини, скибочку лимона та подаємо солянку з ковбасою зі сметаною.
Читайте також: