Як приготувати солянку з капусти
- Шаткуємо капусту, кладемо її в глибоку сковороду з 3-ма ст.л. рослинного масла.
- Додаємо трохи води, накриваємо кришкою, тушкуємо на невеликому вогні, періодично помішуючи.
- На олії (беремо іншу сковороду) обсмажуємо подрібнену цибулю і терту моркву.
Піджарка повинна бути соковитою, але не підгорівшою, тому олії потрібно побільше
- Нарізаємо сосиски на невеликі шматочки, додаємо до цибулі і моркви, туди ж кладемо кетчуп, спеції і сіль, трохи обсмажуємо.
- Якщо до моменту, коли піджарка готова, капуста стала м’якою, можна сміливо змішувати інгредієнти.
Солянка з капусти готова!
ГОТУЄМО З НАМИ
Що потрібно для солянки: інгредієнти для м’ясних, рибних і овочевих варіантів