Покроковий рецепт приготування балика з телятини
- Обкачайте телятину у суміші цукру та морської солі, залиште у холодильнику на 3 дні. Протягом цього часу зливайте рідину, що виділятиметься з м’яса. Саму телятину періодично перевертайте з боку на бік.
- Потім просушіть м’ясо паперовими рушниками. Змішайте мелений духмяний перець, чабер, мелений коріандр, паприку та воду. Натріть цією сумішшю телятину з усіх боків. Перекладіть на відріз марлі, складений у декілька шарів. Зав’яжіть кінці марлі, надавши м’ясу форму кулі.
- Витримайте телятину у холодильнику 3 доби, потім підвісьте та сушіть у провітрюваному приміщенні ще 3 тижні за температури 10-14⁰С.
- Зніміть з готового балика марлю. Наріжте тонкими слайсами.
Балик з телятини: відеорецепт
Video: Балик з телятини - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)
Дивіться онлайн: Кулінарні подарунки. Серія 1. Все буде смачно від 24.02.2018
Балик з телятини: відеорецепт
Дивіться також: Відеорецепт пряничної коробки з домашнім зефіром Все буде смачно