Буженина (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Українська кухняДень народження
Буженина - одна з улюблених святкових м'ясних страв в Україні. Традиційно вона готується зі свинячого окосту, який маринується в суміші солі й спецій, а після запікається в духовці або печі. Майстер-клас шеф-кухаря Дмитра Шеверницького
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Свинина, ошийок750 г
Майонез50 г
Гірчиця20 г
Морква80 г
Часник40 г
Свиняча сітка120 г
Сіль за смаком
Перець за смаком
Аджика за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати буженину: покроковий рецепт з фото

Продукти для приготування буженини

рецепт покроково буженини крок 1

1. Робимо ножем глибокі надрізи в м’ясі

покроковий рецепт приготування буженини крок 2

покроковий рецепт приготування буженини крок 2

2. Розміщуємо в отримані м’ясні «кишеньки» шматочки моркви й очищені зубки часнику

як приготувати буженину покроково з фото крок 3

3. Змащуємо м’ясо гірчицею і майонезом

склад буженини крок 4

4. Добре натираємо м’ясо майонезно-гірчичною сумішшю, викладаємо в миску і залишаємо в прохолодному місці на 3 години для маринування

як приготувати буженину крок 5

5. Викладаємо замариноване м’ясо на фольгу, загортаємо, загинаючи всередину краї, щоб при запіканні з мішка не витік сік

рецепт покроково буженини крок 6

6. Ставимо м’ясо в духовку і запікаємо 40 хвилин

покроковий рецепт приготування буженини крок 7

7. Через 40 хвилин дістаємо м’ясо з духовки, прибираємо з нього фольгу і змащуємо аджикою

як приготувати буженину покроково з фото крок 8

як приготувати буженину покроково з фото крок 8

8. Загортаємо м’ясо в свинячу сітку

склад буженини крок 9

9. Ставимо буженину в духовку ще на 10-15 хвилин, щоб сало розтопилося і злегка підрум’янилося

склад буженини

Буженина готова!


Більше рецептів до Нового року дивіться тут Рецепти на Новий рік 2018


Дякуємо шеф-кухарю Дмитру Шеверницькому за допомогу в підготовці рецепта

Шеф-кухар Дмитро Шеверницький

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопля з грибами
Як приготувати лазанью з рибою та шпинатом
Картопля в горщиках
Смажена картопля
Ніжні карасі в сметані з грибами (фоторецепт)
Курячі грудки, фаршировані абрикосами (фоторецепт)
Курка в абрикосах (відеорецепт)
Тушкована картопля з м’ясом
Паста Болоньєзе з болгарським перцем
Рецепт плову з яловичиною
Картопля по-селянськи в мультиварці
Картопля в духовці з сиром
Паста карбонара з грибами
Солянка з капусти
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму