Покроковий рецепт приготування полуничного рахат-лукуму
ГОТУЄМО З НАМИ
Морквяний рахат-лукум
- Перебийте полуниці на пюре. Змішайте третину полуничного пюре, цукор та воду, проваріть 7 хв. після закипання. Зніміть з вогню.
- До полуничного пюре, що залишилося, додайте воду та кукурудзяний крохмаль, перемішайте. Тонкою цівкою введіть крохмально-полуничну суміш у гарячу полунично-цукрову масу, інтенсивно перемішуючи.
- Додайте червоне сухе вино, поверніть масу на вогонь, варіть 20 хв. до загущення. Потім зніміть з вогню, додайте подрібнені обсмажені волоські горіхи, перемішайте.
- Викладіть масу у форму, застелену харчовою плівкою, розрівняйте. Лишіть остигати на 4 год. за кімнатної температури, та ще на 4 год. – у холодильнику.
- Потім викладіть рахат-лукум на дошку, присипану цукровою пудрою, наріжте кубиком, обкачайте у суміші крохмалю та цукрової пудри та струсіть у ситі.
Дивіться онлайн 10 страв з ягід. Частина 1
Дивіться відеорецепт приготування міт-болів з баранини у вишневому соусі від Все буде смачно