Гострі баклажани


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Приготування цієї смачної закуски займе всього 20 хвилин

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Баклажани (тонкі)1кг
Рослинна олія150г
Часник1зубчик
Оцет (розведений)50г
Гіркий перець1шт
Сільза смаком

Як приготувати гострі баклажани

1. Баклажани промиваємо, зрізаємо хвостики, нарізаємо кружечками і відправляємо в солону воду.

Баклажани нарізаємо кружечками завтовшки 1-1,5 см

2. Часник пропускаємо через часнокодавку, змішуємо з потовченим перцем і оцтом.

3. Баклажани відкидаємо на друшляк і даємо стекти зайвій воді.

4. Обсмажуємо баклажани з двох сторін на добре розігрітій олії.

5. Готові баклажани вмочуємо в соус з часнику, викладаємо шарами на пласкій тарілці та відразу подаємо до столу.

Читайте також: Баклажани з м’ясним фаршем



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Буріто з телятиною
Запіканка з сиром
Печінковий паштет на хрустких тостах з білого хліба
Паштет з курячої печінки з яблуком (фоторецепт)
Форшмак з сиром
Закуска Центр всесвіту (Все буде смачно) (відеорецепт)
Манти: рецепт
Млинцеві канапе з мусом із сьомги
Брускетта з помідорами та сиром
Класичний сендвіч з соусом Цезар (фоторецепт)
Морква по-корейськи: тонкощі приготування
Домашня шаурма
Хумус
Сирні грінки з яйцем


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити