Гострі баклажани

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Приготування цієї смачної закуски займе всього 20 хвилин
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Баклажани (тонкі)1 кг
Рослинна олія150 г
Часник1 зубчик
Оцет (розведений)50 г
Гіркий перець1 шт
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати гострі баклажани

1. Баклажани промиваємо, зрізаємо хвостики, нарізаємо кружечками і відправляємо в солону воду.

Баклажани нарізаємо кружечками завтовшки 1-1,5 см

2. Часник пропускаємо через часнокодавку, змішуємо з потовченим перцем і оцтом.

3. Баклажани відкидаємо на друшляк і даємо стекти зайвій воді.

4. Обсмажуємо баклажани з двох сторін на добре розігрітій олії.

5. Готові баклажани вмочуємо в соус з часнику, викладаємо шарами на пласкій тарілці та відразу подаємо до столу.

Читайте також: Баклажани з м’ясним фаршем

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Смажені креветки під часниковим соусом
Білі гриби з копченим сиром Скаморца (фоторецепт)
Гарячі бутерброди: 7 рецептів на кожен день тижня
Лаваш з сиром
Закуска з дині та пармської шинки
Домашня малосольна скумбрія
Рулетики з баклажанів з сирною начинкою
В’ялені сливи з часником і чебрецем
Човники з баклажанів із часниковим соусом
В’ялені помідори (фоторецепт)
Малосольні огірки: ТОП-5 рецептів
Консервована кукурудза з маслом і салямі
Закуска з лаваша з крабовими паличками
Хумус з молодим буряком
Тушковані раки

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький