Гострі баклажани


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Приготування цієї смачної закуски займе всього 20 хвилин

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Баклажани (тонкі)1кг
Рослинна олія150г
Часник1зубчик
Оцет (розведений)50г
Гіркий перець1шт
Сільза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати гострі баклажани

1. Баклажани промиваємо, зрізаємо хвостики, нарізаємо кружечками і відправляємо в солону воду.

Баклажани нарізаємо кружечками завтовшки 1-1,5 см

2. Часник пропускаємо через часнокодавку, змішуємо з потовченим перцем і оцтом.

3. Баклажани відкидаємо на друшляк і даємо стекти зайвій воді.

4. Обсмажуємо баклажани з двох сторін на добре розігрітій олії.

5. Готові баклажани вмочуємо в соус з часнику, викладаємо шарами на пласкій тарілці та відразу подаємо до столу.

Читайте також: Баклажани з м’ясним фаршем



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Смажені кабачки з часником – рецепт
Сирні кульки з авокадо
Чіпси з кабачків (Все буде добре, відео)
Курячі крильця в пивному клярі
Простий рецепт кабачкової ікри
Хрусткі кабачки з сиром
Часникові грінки з томатом, смаженим беконом і базиліком (фоторецепт)
Свіжий сендвіч з редису, бринзи та цибулі
Лаваш з сиром
Хот дог в мікрохвильовці
Мільфей з кабачків з творожно-авокадовим кремом (відеорецепт)
Класичний рецепт кимчи — корейської квашеної капусти
Такос з куркою (Все буде добре) (відео)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити