Рулет из рубца

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Рубец говяжий800 г
Лук репчатый1 шт
Петрушка (корень)1 шт
Сельдерей (корень)1 шт
Чеснок1 зубчик
Перец0.00 по вкусу
Соль0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Рубцы очищаем и замачиваем в холодной проточной воде (6 часов). Затем рубец ошпариваем, удаляем остатки слизистой оболочки и промываем. Варим в течение 3 часов при слабом кипении, добавив лук, корни петрушки и сельдерея. Готовые рубцы вынимаем из бульона и охлаждаем. Посыпаем перцем и измельченным чесноком. Сворачиваем рубец рулетом, перевязываем ниткой и варим еще в течение часа. Охлаждаем, удаляем нитки, кладем под пресс и затем нарезаем его кружочками.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Білі гриби з копченим сиром Скаморца (фоторецепт)
Гарячі бутерброди: 7 рецептів на кожен день тижня
Лаваш з сиром
Закуска з дині та пармської шинки
Домашня малосольна скумбрія
Рулетики з баклажанів з сирною начинкою
В’ялені сливи з часником і чебрецем
Човники з баклажанів із часниковим соусом
В’ялені помідори (фоторецепт)
Малосольні огірки: ТОП-5 рецептів
Консервована кукурудза з маслом і салямі
Закуска з лаваша з крабовими паличками
Хумус з молодим буряком
Тушковані раки
Мідії в томатно-часниковому соусі (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка