Рулет из рубца


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Рубец говяжий800г
Лук репчатый1шт
Петрушка (корень)1шт
Сельдерей (корень)1шт
Чеснок1зубчик
Перец0по вкусу
Соль0по вкусу
Додати в список покупок

Рубцы очищаем и замачиваем в холодной проточной воде (6 часов). Затем рубец ошпариваем, удаляем остатки слизистой оболочки и промываем. Варим в течение 3 часов при слабом кипении, добавив лук, корни петрушки и сельдерея. Готовые рубцы вынимаем из бульона и охлаждаем. Посыпаем перцем и измельченным чесноком. Сворачиваем рубец рулетом, перевязываем ниткой и варим еще в течение часа. Охлаждаем, удаляем нитки, кладем под пресс и затем нарезаем его кружочками.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Проста закуска з кабачка з сирним соусом
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Смажені кабачки з часником – рецепт
Сирні кульки з авокадо
Чіпси з кабачків (Все буде добре, відео)
Курячі крильця в пивному клярі
Простий рецепт кабачкової ікри
Хрусткі кабачки з сиром
Часникові грінки з томатом, смаженим беконом і базиліком (фоторецепт)
Свіжий сендвіч з редису, бринзи та цибулі
Лаваш з сиром
Хот дог в мікрохвильовці


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити