Як приготувати бефстроганов
- Нагріваємо пательню. Наливаємо олію. Кладемо половину м’яса. Смажимо протягом хвилини, поки м’ясо не змінить колір, але все ще буде залишатися напівсирим.
- За допомогою ложки-шумівки перекладаємо м’ясо в миску.
- Знову прогріваємо пательню і кладемо м’ясо, що залишилося. Смажимо протягом хвилини, а потім перекладаємо м’ясо разом з підливою у миску.
- Кладемо в пательню масло, потім цибулю. Зменшуємо вогонь до помірного та смажимо цибулю протягом 3-4 хвилин до розм’якшення і підрум’янення.
- Додаємо гриби та збільшуємо вогонь; смажимо протягом 2 хвилин, поки гриби та цибуля не розм’якнуть. Солимо, перчимо, всипаємо та розмішуємо борошно.
- Вливаємо яловичий бульйон і доводимо до кипіння, потім тушкуємо на повільному вогні протягом 1 хвилини, поки соус не загусне. Додаємо гірчицю і поступово вливаємо сметану (не даємо сметані кипіти!).
- Знову складаємо смужки м’яса в пательню з соусом і тушкуємо на повільному вогні протягом 1 хвилини.
Посипаємо червоним перцем і прикрашаємо гілочками кропу. Подаємо бефстроганов з рисом.
ГОТУЄМО З НАМИ
Бефстроганов з яловичого серця: рецепт приготування