Простий заварний крем

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Для тортів і тістечок — смачний заварний крем з молока, цукру і яєць

Складові:

  • молоко – 400 мл
  • яєчні жовтки – 8 шт.
  • цукор – 150 г
  • ванільний цукор – 10 г

Як приготувати заварний крем

В молоко додайте ванільний цукор. Доведіть суміш майже до кипіння, щоб цукор повністю розчинився. Віночком розітріть жовтки з цукром в сотейнику.

Тонкою цівкою влийте молоко і перемішайте до однорідності. Сотейник з отриманою сумішшю поставте на середній вогонь і, постійно помішуючи, проваріть 3-4 хвилини, не доводячи до кипіння. Зніміть крем з вогню та охолодіть.

ГОТУЄМО З НАМИ
Медовий торт з заварним кремом та фруктами

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)