Заварний крем від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Народный кулинар Алла Ковальчук рассказала, как приготовить настоящий густой заварной крем, который вы в детстве так жадно слизывали с вафельных трубочек.

Ингредиенты:

молоко – 400 мл

яичные желтки – 8 шт.

сахар – 150 г

ванильный сахар – 10 г

0_fb0f_58634424_XL

Приготовление:

В молоко добавьте ванильный сахар. Доведите смесь почти до кипения, чтобы сахар полностью растворился. Венчиком разотрите желтки с сахаром в сотейнике.

Тонкой струйкой влейте молоко и перемешайте до однородности. Сотейник с полученной смесью поставьте на средний огонь и, постоянно помешивая, проварите 3-4 минуты, не доводя до кипения. Снимите крем с огня и охладите.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити