Домашній лимонад від Лізи Глинської

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Щоб вгамувати спрагу, не обов'язково бігти в магазин за газованою водою. Спробуйте приготувати лимонад вдома - це не так складно, як може здатися на перший погляд

Домашній лимонад

СКЛАДОВІ

  • Лимон — 2 шт.
  • Цукор — 2 ст. л.
  • М’ята — 1 гілочка
  • Окріп — 500 мл
  • Лід — 500 г

 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

У сотейник кладемо пару ложок цукру (без води). Доводимо до стану «засмаглої» карамелі.

Нарізані лимони продавлюємо качалкою або ступкою.

Дивимося на карамель: вона повинна бути глибокого коричневого кольору і мати легкий аромат гіркоти. І за смаком карамель повинна злегка гірчити. Відразу заливаємо її окропом і додаємо лимони.

Чекаємо поки карамель відстане від стінок сотейника. Після цього переливаємо рідину в холодний посуд. Додаємо лід і м’яту.

Якщо ви збираєтеся зберігати напій більше дня, то м’яту краще додавати перед подачею. М’ята скорочує час зберігання лимонаду, а без м’яти він зберігається кілька днів.

Читайте також: Лимонад з м’ятою

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
Млинці з морепродуктами
Мамалига зі шкварками та сметаною
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі
3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)