Домашній лимонад від Лізи Глинської

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Щоб вгамувати спрагу, не обов'язково бігти в магазин за газованою водою. Спробуйте приготувати лимонад вдома - це не так складно, як може здатися на перший погляд

Домашній лимонад

СКЛАДОВІ

  • Лимон — 2 шт.
  • Цукор — 2 ст. л.
  • М’ята — 1 гілочка
  • Окріп — 500 мл
  • Лід — 500 г

 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

У сотейник кладемо пару ложок цукру (без води). Доводимо до стану «засмаглої» карамелі.

Нарізані лимони продавлюємо качалкою або ступкою.

Дивимося на карамель: вона повинна бути глибокого коричневого кольору і мати легкий аромат гіркоти. І за смаком карамель повинна злегка гірчити. Відразу заливаємо її окропом і додаємо лимони.

Чекаємо поки карамель відстане від стінок сотейника. Після цього переливаємо рідину в холодний посуд. Додаємо лід і м’яту.

Якщо ви збираєтеся зберігати напій більше дня, то м’яту краще додавати перед подачею. М’ята скорочує час зберігання лимонаду, а без м’яти він зберігається кілька днів.

Читайте також: Лимонад з м’ятою

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму