Як спекти торт Медовик зі сметанним кремом?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиРосійська кухняДень народження
Медовик - це м'який і ніжний медовий торт. Його роблять з різними кремами - в цьому рецепті пропонуємо приготувати медовик зі сметанним кремом. У начинку можна додати чорнослив і волоські горіхи
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для тіста:
Борошно400 г
Цукор200 г
Вершкове масло100 г
Мед2 ст.л.
Яйця2 шт
Сода1 ч.л.
Для крема:
Сметана500 мл
Цукор150 г
Додати в список покупок

Як приготувати торт Медовик зі сметанним кремом

  1. У миску кладемо м’яке вершкове масло, цукор і мед.
  2. Миску ставимо на водяну баню, нагріваємо, помішуючи, поки цукор трохи не розчиниться і маса не стане однорідного кольору.
  3. Додаємо соду і тримаємо на водяній бані ще хвилину.
  4. Знімаємо миску з водяної бані, додаємо яйця і швидко-швидко перемішууємо до однорідності.
  5. Всипаємо в масу просіяне борошно, ретельно перемішуємо і ховаємо тісто в холодильник на півгодини.
  6. Насипаємо на дошку трохи борошна, обсипаємо борошном руки та ділимо тісто на 9 шматочків.
  7. На пергаментному папері розкатуємо кожну кульку дуже тонко. Потім кладемо зверху тарілку і вирізаємо коло, яке потім наколюємо виделкою по всьому діаметру.

ГОТУЄМО З НАМИ
6 кращих коржів для тортів

Випікаємо кожен корж прямо з обрізками при температурі 200 ° близько 5 хвилин. Краї обрізаємо і готовий гарячий круглий корж відразу знімаємо з дека. Обрізки від коржів розтираємо руками або подрібнюємо в блендері до крихти і поки відкладаємо.

Готуємо крем

Жирну сметану взбиваємо з цукром, доки він повністю не розчиниться.

Збираємо Медовик

Викладаємо на блюдо перший корж, потім – 2-3 ложки сметанного крему, рівномірно розмазуємо. За бажанням можна додати горіхи або чорнослив.

Зверху накриваємо другим коржем і таким же чином складаємо весь торт.

Пару ложок крему залишаємо для обмазування боків медовика

Останній корж кремом не покриваємо і трохи придавлюємо медовик руками.

Зверху ставимо невеликий груз

Верх торта і боки обмазуємо кремом і присипаємо крихтою. Щоб медовик зі сметанним кремом добре просочився, ставимо його в холодильник на пару годин.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рецепт смачної пасхи
Швидка пасха
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік