Віденський штрудель (Все буде добре) (відео)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Австрійська кухняРецепти на Новий рік 2019
Як приготувати справжній віденський штрудель з яблуками розповіла Тетяна Литвинова!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яблука1 кг
Борошно250 г
Яйце1 шт
Рослинна олія2 ст.л.
Родзинки100 г
Вершкове масло100 г
Панірувальні сухарі за смаком
Лимонний сік за смаком
Кориця1 ст.л.
Цукор100 г
Вода125 мл
Додати в список покупок

Готуємо тісто для віденського штруделя

Крок 1. Змішуємо борошно, рослинне масло, сіль, воду і яйце. Замішуємо тісто 10 хвилин, поки воно не почне відлипати від рук. Скачуємо тісто в кульку і залишаємо на 20-30 хвилин

Крок 2. Викладаємо тісто на посипану борошном дошку. Розкачуємо качалкою від середини до країв, поки лист не стане товщиною 2-3 мм. Розтягуємо лист за допомогою рук і ліктів від середини до країв, тримаючи тісто у висячому положенні

Крок 3. Розкладаємо тісто на дошці та посипаємо панірувальними сухарями в тому місці, де буде начинка. Все інше змащуємо розтопленим вершковим маслом

Готуємо начинку для штруделя з яблуками

Крок 1. Очищені яблука нарізаємо кубиками і обдаємо лимонним соком, щоб вони не потемніли

Крок 2. Додаємо в яблука цукор, родзинки і корицю. Добре перемішуємо і викладаємо начинку на панірувальні сухарі на відстані 7-10 см від краю листа

Крок 3. Загортаємо рулет і випікаємо його в духовці 30-35 хвилин при температурі 190 ° С. Подаємо теплий віденський штрудель з цукровою пудрою, морозивом і листочками м’яти

Читайте також: Яблучний штрудель (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Новорічний настрій: 5 оригінальних страв з мандаринами
Найкраще поєднання: 5 рецептів бананово-шоколадних десертів
Любов француженок: 5 рецептів тортів-суфле
Соковиті пироги: ТОП-3 рецепти
Торт Бите скло з бісквітом
Пончики з начинкою із Nutella
Швидкі десерти на Новий рік 2019
Відривний пиріг: 3 рецепти приготування
Пончики Карнавал
Штоллен з марципаном
5 рецептів ароматного кексу
Імбирне печиво: кращі рецепти приготування
ТОП-5 десертів з заварним кремом
Вергуни на кефірі
Десерти зі всього світу: 5 рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт оливье с яблоком и свежим огурцом, рецепт приготовления оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом, состав оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом
Олів’є з яблуком і свіжим огірком
рецепт салата мимоза с картошкой и огурцом, рецепт приготовления салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом, состав салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом
Салат Мімоза з картоплею і огірком