Вівсяне печиво (фоторецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Щоб приготувати вівсяне печиво, знадобиться мінімум борошна, максимум вівсяних пластівців, насіння і родзинки. Вівсяне печиво не схоже на звичне з магазину, а має свій неповторний смак. Рецепт вівсяного печива перевірений на кухні Smachno.ua!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Пшенична цільнозернова мука100г
Вівсяні пластівці300г
Яйця2шт
Вершкове масло250г
Соняшникове насіння20г
Цукор300г
Розпушувач2ч.л.
Ванільний цукор30г
Ізюм100г

Як приготувати вівсяне печиво: покроковий рецепт з фото

1. Насіння і вівсяні пластівці окремо підсушуємо на сухій гарячій пательні до золотистого кольору, а потім подрібнюємо. Частину пластівців (1 ст.л.) залишаємо цілими

2. Ізюм заливаємо окропом і залишаємо на 10 хвилин

3. Змішуємо подрібнені й цілі вівсяні пластівці

4. Цукор збиваємо з маслом

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Додаємо яйце, перемішуємо і всипаємо борошно з розпушувачем

6. Додаємо насіння і пластівці

7. В кінці додаємо родзинки (воду попередньо зливаємо). Замішуємо м’яке липке тісто

8. Деко вистилаємо пергаментом і змащуємо його вершковим маслом. Мокрими руками формуємо з тіста кульки, викладаємо їх на деко і притискаємо, надаючи кулькам приплющену форму

Випікаємо печиво в розігрітій до 180 ° С духовці 15-20 хвилин. Вівсяне печиво готове!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також: Дієтичне печиво: покроковий рецепт



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Овочі на грилі за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)
Безглютенова запіканка з маком
Чуррос — рецепт іспанського десерту
Мухаллебі — рецепт турецького десерту
Лаваш з сулугуні та зеленню (фоторецепт)
Яскравий торт Цифра
Кубдарі з помідорами (фоторецепт)
Бельгійські вафлі: рецепт
Апельсиновий мармелад від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Дієтичний фарширований перець (фоторецепт)
Королівська ватрушка
Скумбрія в ароматних травах на мангалі (фоторецепт)
Дріжджове тісто холодного замісу
Хачапурі по-аджарськи (фоторецепт)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити