Готуємо з нами: Суп з ревеню
Готуємо основу для шоколадного тарта
- Масло збиваємо з цукровою пудрою.
- Шоколад (100 г) розтоплюємо на водяній бані. Охолоджуємо до кімнатної температури і додаємо до масляно-цукрової суміші.
- Всипаємо борошно, замішуємо тісто, загортаємо в харчову плівку і поміщаємо на 30 хвилин в холодильник.
- Охолоджене тісто розподіляємо по застеленій пергаментом формі тонким рівним шаром.
- Формуємо бортики, накриваємо основу пергаментом і засипаємо сочевицею.
- Випікаємо основу для тарта в розігрітій до 180 ° С духовці 15 хвилин.
Потім знімаємо пергамент з сочевицею і випікаємо основу ще 15 хвилин.
Готуємо з нами: Шоколадний кекс
Готуємо начинку для шоколадного тарта
- Дрібно нарізаємо ревінь.
- Викладаємо ревінь в розігріту сковороду, додаємо цукор, ванільний цукор і трохи води. Карамелізіруем.
- Шоколад розтоплюємо на водяній бані разом з вершками. Трохи охолоджуємо, щоб маса загусла.
Готуємо шоколадний тарт
На основу для тарта викладаємо ревінь і заливаємо шоколадом з вершками. Ставимо в холодильник на 2-3 години.
Шоколадний тарт з ревенем готовий! Смачного!