Шоколадний тарт з ревенем

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День народження
Карамельний ревінь, повітряні вершки і шоколад — чи можна придумати поєднання більш незвичайне і смачне?
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вершки250 мл
Борошно250 г
Ревінь400 г
Шоколад чорний400 г
Вершкове масло120 г
Цукрова пудра50 г
Ванільний цукор2 ч.л.
Цукор2 ст.л.
Додати в список покупок

Готуємо з нами: Суп з ревеню

Готуємо основу для шоколадного тарта

  1. Масло збиваємо з цукровою пудрою.
  2. Шоколад (100 г) розтоплюємо на водяній бані. Охолоджуємо до кімнатної температури і додаємо до масляно-цукрової суміші.
  3. Всипаємо борошно, замішуємо тісто, загортаємо в харчову плівку і поміщаємо на 30 хвилин в холодильник.
  4. Охолоджене тісто розподіляємо по застеленій пергаментом формі тонким рівним шаром.
  5. Формуємо бортики, накриваємо основу пергаментом і засипаємо сочевицею.
  6. Випікаємо основу для тарта в розігрітій до 180 ° С духовці 15 хвилин.

Потім знімаємо пергамент з сочевицею і випікаємо основу ще 15 хвилин.

Готуємо з нами: Шоколадний кекс

Готуємо начинку для шоколадного тарта

  1. Дрібно нарізаємо ревінь.
  2. Викладаємо ревінь в розігріту сковороду, додаємо цукор, ванільний цукор і трохи води. Карамелізіруем.
  3. Шоколад розтоплюємо на водяній бані разом з вершками. Трохи охолоджуємо, щоб маса загусла.

Готуємо шоколадний тарт

На основу для тарта викладаємо ревінь і заливаємо шоколадом з вершками. Ставимо в холодильник на 2-3 години.

Шоколадний тарт з ревенем готовий! Смачного!

Готуємо з нами: Шоколадний тарт без випічки (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рецепти десертів на католицьке Різдво
Торт Мікадо — рецепт
Празький торт без згущеного молока
Рогалики на пиві
Домашні пиріжки із солодкою начинкою: прості рецепти
Рецепт Тірамісу
Калачі: 3 рецепти
Цвєтаєвський пиріг з яблуками: рецепт
Прокинься і їж: 5 десертів з кавою, що бадьорять
5 корисних десертів без грама цукру
Домашні рогалики: 5 простих рецептів
Зефір зі сметани
Вафельні трубочки зі згущеним молоком
Рецепт булочок Сіннабон з шоколадом
Що приготувати на вихідних: 3 осінніх рецепти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо