Шоколадний тарт з ревенем

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День рождения
Карамельний ревінь, повітряні вершки і шоколад — чи можна придумати поєднання більш незвичайне і смачне?
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вершки250 мл
Борошно250 г
Ревінь400 г
Шоколад чорний400 г
Вершкове масло120 г
Цукрова пудра50 г
Ванільний цукор2 ч.л.
Цукор2 ст.л.
Додати в список покупок

Готуємо з нами: Суп з ревеню

Готуємо основу для шоколадного тарта

  1. Масло збиваємо з цукровою пудрою.
  2. Шоколад (100 г) розтоплюємо на водяній бані. Охолоджуємо до кімнатної температури і додаємо до масляно-цукрової суміші.
  3. Всипаємо борошно, замішуємо тісто, загортаємо в харчову плівку і поміщаємо на 30 хвилин в холодильник.
  4. Охолоджене тісто розподіляємо по застеленій пергаментом формі тонким рівним шаром.
  5. Формуємо бортики, накриваємо основу пергаментом і засипаємо сочевицею.
  6. Випікаємо основу для тарта в розігрітій до 180 ° С духовці 15 хвилин.

Потім знімаємо пергамент з сочевицею і випікаємо основу ще 15 хвилин.

Готуємо з нами: Шоколадний кекс

Готуємо начинку для шоколадного тарта

  1. Дрібно нарізаємо ревінь.
  2. Викладаємо ревінь в розігріту сковороду, додаємо цукор, ванільний цукор і трохи води. Карамелізіруем.
  3. Шоколад розтоплюємо на водяній бані разом з вершками. Трохи охолоджуємо, щоб маса загусла.

Готуємо шоколадний тарт

На основу для тарта викладаємо ревінь і заливаємо шоколадом з вершками. Ставимо в холодильник на 2-3 години.

Шоколадний тарт з ревенем готовий! Смачного!

Готуємо з нами: Шоколадний тарт без випічки (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці