Студень апельсиновый

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Крахмал 30 г
Яичные белки2 шт
Миндаль40 г
Вино белое250 г
Вода50 г
Сахар100 г
Лимон150 г
Апельсины300 г
Додати в список покупок

Смешиваем апельсинный и лимонный соки. В вино кладем тертую цедру апельсина и подогреваем. В воде растворяем крахмал и добавляем к вину с цедрой.

Доводим до кипения, а затем снимаем с огня и слегка охлаждаем. Вливаем сок и вводим взбитые яичные белки. Блюдо раскладываем по креманкам и хорошо охлаждаем.

Перед подачей посыпаем студень измельченным миндалем.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
Гарбузовий чізкейк
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)
Пиріг з гарбуза
5 кращих десертів на День подяки
Бісквітний торт з фруктами
Рецепти випічки з варенням, джемом, повидлом
Печиво на Різдво 2019
Торт Наполеон, який вийде в кожного
Млинці по-ірландськи
Рецепти десертів на католицьке Різдво
Торт Мікадо — рецепт
Празький торт без згущеного молока
Рогалики на пиві
Домашні пиріжки із солодкою начинкою: прості рецепти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)