Як приготувати апельсинове суфле
- Зрізаємо з апельсинів “шапочку” та виймаємо м’якоть, намагаючись не пошкодити шкірку. З “шапочок” зрізаємо цедру. Із м’якоті вичавлюємо сік.
- У сотейнику розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно, перемішуємо та вливаємо апельсиновий сік. Добре перемішуємо, кладемо цедру та цукор. Варимо на маленькому вогні до загустіння.
- Знімаємо крем з вогню і охолоджуємо.
- Нижню частину апельсинових вазочок обертаємо фольгою.
- Збиваємо охолоджені яєчні білки в круту піну. Дуже обережно з’єднуємо апельсиновий крем і збиті білки.
- Викладаємо суфле в апельсинові формочки, заповнюючи їх на 2/3 об’єму, і випікаємо в розігрітій до 200 ° С духовці 20 хвилин. Перед подачею посипаємо суфле цукровою пудрою.
ГОТУЄМО З НАМИ
Любов француженок: 5 рецептів тортів-суфле