Дієтичні мафіни з журавлини (Все буде добре) (відеорецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Приготуйте дієтичні мафіни з двох видів борошна: пшеничного і лляного. Покладіть його в рівних пропорціях, додайте жменю ягід - це смачно, і калорій в такій випічці буде менше. Як приготувати дієтичні мафіни з журавлини читайте в нашому покроковому рецепті!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Пшеничне борошно60г
Яйця1шт
Молоко120мл
Цукор (для тіста)50г
Розпушувач1ч.л.
Лляне борошно60г
Вершкове масло50г
Ванільний цукор10г
Апельсиновий сік (для соуса)1.50ст.л.
Цедра апельсина (для соуса)1ст.л.
Журавлина (для соуса)100г
Цукор (для соуса)50г
Сільза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати дієтичні маффіни з журавлини: покроковий рецепт

Готуємо журавлинний соус

  1. Журавлину викладаємо в сотейник, додаємо цукор, апельсиновий сік і апельсинову цедру.
  2. Даємо суміші закипіти, а потім зменшуємо температуру і варимо на помірному вогні 10 хвилин.

Готуємо мафіни

  1. У сотейнику розтоплюємо вершкове масло. Знімаємо його з вогню, додаємо молоко і яйце.
  2. Окремо змішуємо сухі інгредієнти: обидва види борошна, трохи ванільного цукру, дрібку солі, цукор і розпушувач. Вливаємо рідкі інгредієнти в сухі.
  3. Форми змащуємо вершковим маслом. У кожну формочку викладаємо журавлинний соус і зверху наливаємо тісто, не доходячи до краю форми 1 см.
  4. Випікаємо маффіни в розігрітій до 180 градусів 20 хвилин.
  5. Готові маффіни охолоджуємо не менше години в холодильнику, а потім дістаємо з формочок, перевернувши їх на тарілку денцем вгору.

Читайте також: Бананові мафіни


Як приготувати дієтичні маффіни з журавлини: відеорецепт



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Полуничний смузі
Варення з полуниці без варіння
Тарт з полуницею
Грибна окрошка на мінеральній воді
Легкий салат з кабачка з помідором
Проста закуска з кабачка з сирним соусом
Окрошка на квасі з кефіром і гірчицею (фоторецепт)
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Як правильно снідати: 5 варіантів від Світлани Фус
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
Варення з ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відео)
Оладки з кабачків з сиром
Пишні оладки на кефірі


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити