Домашні десерти до ранкового чаю

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Немає нічого кращого неділі та смачних домашніх десертів на сніданок!
Зберегти в кулінарну книгу

Тертий пиріг з яблуками

Складові:

  • маргарин – 200 г
  • яйця – 3 шт .
  • цукор – 1 стакан
  • борошно – 3-4 склянки
  • сода – 0,5 ч. л
  • яблуко – 4 шт.
  • цукрова пудра – 2-3 ст. л.

 

Спосіб приготування:

  1. Розм’якшений маргарин, цукор (0,75 склянки) і яйця з’єднуємо, розмішуємо до отримання однорідної маси.
  2. Додаємо борошно, харчову соду (можна додати соду, погашену оцтом). Замішуємо тісто.
  3. Тісто розділяємо на дві частини, загортаємо його у плівку, охолоджуємо або заморожуємо.
  4. Яблука очищуємо. Дрібно нарізаємо або натираємо на тертці.
  5. Деко або пательню змащуємо маслом або застилаємо пекарським папером.
  6. У розігріту, змащену жиром або застелену папером пательню рівномірно розкладаємо тісто, натираючи на тертці з великими отворами (половину порції).
  7. Розподіляємо очищені яблука, пересипаючи їх цукром (0,25 склянки), і знову тісто.
  8. Випікаємо тертий пиріг при температурі 190-200 ° до золотистого кольору (20-25 хвилин).
  9. Готовий тертий пиріг з яблуками посипаємо цукровою пудрою і нарізаємо на порційні шматки.

Печиво з яблуками, фініками та волоськими горіхами

Складові:

  • волоські горіхи — 16 половинок
  • розпушувач — 1 пакетик
  • коричневий цукор — 4 ст. л.
  • лимонний сік — 1 ст. л.
  • фініки — 200 г
  • яблука — 2 шт.
  • вівсяні пластівці — 1 стакан
  • мед — 4 ст. л.
  • веркшове масло — 100 г
  • борошно — 1 стакан

 

Спосіб приготування:

  1. Фініки нарізаємо невеликими шматочками, попередньо видаливши кісточки. Яблука миємо, розрізаємо на 4 частини і виймаємо серцевину. М’якоть дрібно нарізаємо.
  2. У каструлі розтоплюємо вершкове масло. Додаємо цукор і мед. Ретельно перемішуємо, поки цукор повністю не розчиниться.
  3. Додаємо фініки і готуємо усе разом протягом 4 хвилин. Всипаємо борошно, вівсяні пластівці, розпушувач, яблука і лимонний сік. Перемішуємо.
  4. Розігріваємо духову піч до 190 ° С. Прямокутну форму для випічки накриваємо листом пергаменту. Викладаємо на нього суміш і розрівнюємо.
  5. Прикрашаємо печиво волоськими горіхами.
  6. Ставимо в духову піч і випікаємо приблизно 30 хвилин. Потім зменшуємо температуру до 160 ° С і випікаємо ще 10 хвилин.
  7. Даємо печиву охолонути і нарізаємо його на квадрати.

 

ГОТУЄМО З НАМИ
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка

Хмиз

Складові:

  • яйця – 5 шт.
  • молоко (чи вода) – 90 мл
  • сіль – 2 г
  • олія рослиння (для смаження) – 480 мл
  • борошно – 630 г
  • пудра цукрова – 60 г

 

Спосіб приготування:

  1. З борошна, яєць, молока (можна води) з додаванням солі замішуємо тісто і витримуємо 30-40 хвилин.
  2. Потім розгортаємо його на столі (на який попередньо насипали трохи борошна) в пласт товщиною 1-1,5 мм і нарізаємо тонкими смужками. Посередині кожної смужки робимо розріз і протягуємо в отвір один кінець.
  3. Підготовлений хмиз опускаємо (по кілька штук одночасно) в каструлю з киплячим маслом. Коли хмиз підрум’яниться, обережно виймаємо його шумівкою.
  4. Подаємо хмиз до чаю, попередньо посипавши його цукровою пудрою, змішаною з ваніліном.

Кекси на сметані

Складові:

  • сметана — 250 г
  • яйця — 2 шт.
  • цукор — 1 стакан
  • борошно — 2 стакана
  • сода — 1 ч. л.
  • ізюм чи цукати — за смаком
  • ванілін — дрібка

 

Спосіб приготування:

  1. Сметану перемішуємо з яйцями і цукром. Невеликими порціями всипаємо просіяне з содою борошно.

    Консистенція тіста повинна бути, як у густої сметани

  2. Кладемо в тісто родзинки або цукати і ванілін, добре перемішуємо.
  3. Розливаємо тісто у спеціальні формочки для кексів і ставимо в розпечену до 250 ° С духовку на 20 хвилин.
  4. Готовим кексам даємо охолонути за кімнатної температури.

 

Бананові оладки без борошна та цукру

Складові:

  • перестиглий банан — 1 шт.
  • яйця — 2 шт.
  • лимонний сік — 1 ст. л.

 

Спосіб приготування:

  1. Банани перебиваємо в блендері з яйцями і лимонним соком до пишності.
  2. Розігріваємо пательню і змащуємо її олією.
  3. Наливаємо на пательню невеликі порції тіста, накриваємо її кришкою і чекаємо, щоб на млинцях припікся верх.
  4. Потім виливаємо поверх млинчика ще одну порцію тіста, а коли прихопиться і вона, наливаємо ще порцію. Потім перевертаємо млинець на іншу сторону і підсмажуємо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Млинцевий торт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
3 вишуканих десерти без випічки
Содники
Домашній медовик: 5 простих рецептів
Кращі рецепти домашнього натурального оцту
Шоколадні оладки від Ектора Хіменеса-Браво (Все буде добре)
Торт Мурашник
Мармурова глазур
Як приготувати марципан в домашніх умовах
Глазур для торта: ТОП-3 рецепти
Яблучний кекс
Кращі рецепти бананової випічки
Готуй як шеф: 5 простих рецептів неймовірних м’ясних стейків
Страви із картоплі: 5 особливих рецептів
Капкейки: 5 рецептів
Солоні карамельні капкейки від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)