Кубдарі з помідорами (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Грузинська кухня
Соковитий, ситний і рум'яний - саме таким буде ваш кубдарі, якщо ви приготуєте його за нашим рецептом! Читайте рецепт кубдарі з м'ясом і помідорами на Smachno.ua
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Сулугуні150 г
Яєчний жовток0,5 шт
Помідор1 шт
Для тіста
Борошно500 г
Молоко340 мл
Цукор15 г
Вершкове масло80 г
Дріжджі свіжі4 г
Рослинна олія15 г
Сіль15 г
Для начинки
Фарш (50% свинини + 50% яловичини)300 г
Цибуля0,5 шт
Часник за смаком
Уцхо-сунелі за смаком
Хмелі-сунелі за смаком
Аджика гостра м
Додати в список покупок

Як приготувати кубдарі з помідорами

Продукти для приготування кубдарі

1. Замішуємо тісто: в глибокій посуді змішуємо борошно і молоко

2. Вливаємо рослинну олію, солимо

3. Дріжджі розводимо в невеликій кількості теплого молока з додаванням цукру

4. Додаємо дріжджі до тіста

5. Додаємо цукор, що залишився і солимо

6. Додаємо розтоплене масло

7. Замішуємо тісто, добре вимішуємо його – тісто не повинно липнути до рук. Залишаємо тісто підійти на 30 хвилин

8. Готуємо начинку: додаємо в фарш спеції і прянощі – хмелі-сунелі, уцхо-сунелі, сванську сіль, гостру аджику, терту цибулю і часник

9. Добре вимішуємо фарш

Читайте також: Хачапурі (фоторецепт)

10. Повертаємося до тіста: після того, як воно підійшло, обмішуємо його, ділимо і формуємо кульки вагою по 180 г. Залишаємо кульки «відпочити» на 5-7 хвилин

11. Кожну кульку розгортаємо в коло діаметром 30 см

12. Викладаємо по центру начинку, рівномірно розподіляємо її

13. Збираємо тісто навколо начинки

14. Закриваємо начинку повністю і формуємо коржик

15. Розкачуємо корж з начинкою

16. Викладаємо кубдарі на деко, зверху посипаємо тертим сиром і викладаємо часточки помідора

17. Змащуємо кубдарі яйцем і відправляємо в духовку. Випікаємо при t 220 С 10-12 хвилин

18. Готовий кубдарі з помідорами змащуємо розтопленим маслом

Кубдарі з помідорами готовий!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Хачапурі зі шпинатом та сиром (фото)

Хачапурі – класичний рецепт

Дякуємо пекарю Гозі Мелікідзе за допомогу в підготовці рецепта

Пекар Гога Мелікідзе

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сирний кекс за ГОСТом
Шарлотка з яблуками (фото рецепт)
Пишний шоколадний бісквіт для торта
Швидкий пиріг з абрикосами (з кислого молока)
Економний медовий торт
Глазур для торта
Абрикосове морозиво: 3 простих рецепти
Торт Рижик
Бісквітний пиріг з лисичками й сиром (Все буде добре, відео)
Смородина, перетерта з цукром
Шарлотка з безе
Як зробити шарлотку з яблуками та бренді?
Пиріг з червоною і чорною порічкою
Чорниця, протерта з цукром
Шарлотка з яблуками в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму