Домашні сирники з манкою
- Сир 400 г
- Яйця 2 шт
- Борошно 3 ст.л.
- Манка 4 ст.л.
У сир додаємо манку, цукор, сіль, яйця і залишаємо хвилин 20, поки манка набубнявіє. Продовження рецепта сирників ви можете прочитати тут.
Солоні сирники з бринзою та зеленню
- Сир 300 г
- Бринза 50 г
- Яйця 1 шт
- Борошно 2 ст.л.
Сир для сирників викладаємо в миску і туди ж натираємо на дрібній тертці бринзу. Кріп і кінзу дрібно нарізаємо і додаємо в масу для сирників. Щоб дізнатися рецепт солоних сирників повністю, читайте тут.
Ніжні сирники з ягідним джемом
- Сир 400 г
- Яйця 2 шт.
- Сметана 1 ст. л.
Сир змішуємо з цукровою пудрою, борошном, яйцями і сметаною. Якщо у вас зернистий сир, то краще перетерти його через сито або пропустити через м’ясорубку, а якщо однорідний магазинний, то відразу приступайте до готування. Перемішуємо сирне тісто до однорідності. Тісто для ніжних сирників вийде рідкуватим, так що ліпити з нього сирники не вийде, будемо викладати їх ложкою. Щоб дізнатися продовження рецепта сирників, а також дізнатися рецепт ягідного джему, читайте тут.
Сирники з шоколадом
- Сир (нежирний) 600 г
- Манка 150 г
- Цукор 100 г
- Борошно 150 г
- Яйце 1 шт
- Шоколад до смаку
Для приготування сирників з шоколадом сир збиваємо з манкою, яйцем, цукром і борошном, додавши кілька крапель ванільного екстракту. Повністю рецепт шоколадних сирників читайте за посиланням.